Snabbfakta

    • Stockholm
  • Heltid

Ansök senast: 2024-05-19

Marknadskoordinator Skanska Rental - Stockholm

Publicerad 2024-04-25

Skanska Rental är ett helägt dotterbolag till Skanska Sverige AB och ingår i verksamhetsgren Skanska Industrial Solutions. Vi levererar tjänster till företag i byggbransch och industri för att skapa förutsättningar för produktiva, säkra och hållbara arbetsplatser. Vi är en del av den viktiga delningsekonomin - att hyra är mer hållbart!

Rental erbjuder tjänster och produkter för hela byggprocessen oavsett projekt - energieffektiva etableringar med mångfaldslösningar; klimatsmarta maskiner och gedigen know-how kring byggande.

Just nu behöver vi förstärka vårt team inom marknad och försäljning och söker därför

Erfaren marknadskoordinator som brinner för kommunikation

Din roll som marknadskoordinator på Skanska Rental kommer i huvudsak att handla om kommunikation. Du ansvarar för extern kommunikation, t.ex. via sociala kanaler, via web/kundportal eller via kundbrev samt för den interna kommunikationen i organisationen.

Andra arbetsuppgifter kan vara:

  • Analys och stöd till distrikten i deras utveckling av kundarbete via månatliga kundundersökningar (NPS)
  • Uppföljning kundaktivitet webb/kundportal
  • Att genomföra marknadsanalyser vid behov
  • Att arbeta med profil och varumärkesfrågor samt stötta organisationen i profilering och marknadsföringsfrågor
  • Deltagande i utvecklingen av tjänste- och produktpaketering
  • Att delta i arbetet mot Skanskas Rental klimatneutrala mål.

Du kommer arbeta i en liten grupp, där varje person har ett eget fokusområde och du förväntas stötta i andra frågor/fokusområden vid behov.

Det är av stor vikt för Skanska Rental att fortsätta positionera oss på marknaden, vilket ger ett stort driv, en tydlig framåtanda och ett märkbart kundfokus i vår organisation.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har arbetat några år med marknads- och kommunikationsfrågor och som gillar att skriva texter. Du är van att jobba med både intern och extern kommunikation och är bra på att skriva, oavsett om det är webtexter, kundbrev, kampanjer eller nyheter.

Du är en kommunikativ och kreativ person som har lätt för att ta initiativ och är bra på att samarbeta med andra. Att planera ditt arbete på bästa sätt samt att arbeta strukturerat och målinriktad är givet för dig.

Du har också:

  • Universitets- eller högskoleutbildning inom marknadsföring/kommunikation
  • Flera års erfarenhet av marknads- och kommunikationsarbete
  • Kompetens i grafisk design och rörlig media
  • Erfarenhet av att arbeta med marknadsanalys
  • Kunskap om kundförtroendemätningar.

Ansök senast 19 maj – eller varför inte redan i dag!

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via mejl eller post.

Har du frågor gällande tjänsten så får du gärna kontakta rekryterande chef Towe Grew på 076-894 68 35.

Varmt välkommen till Skanska!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

Liknande jobb