Om oss

Nätverket Female Engineer Network (FEN) är en medlemsorganisation för dig som är ingenjör och känner dig som kvinna. FEN arbetar för att stärka kvinnor i Tekniksverige och verkar för jämställdhet och mångfald i näringslivet.

Sedan starten 2015 skapar vi arenor där våra medlemmar kan mötas, dels för att dela kunskap och bidra med inspiration, men även för medlemmarnas möjlighet att utvecklas, både som privatperson och i sin yrkesroll. Vi tar även initiativ för att sätta jämställdhet högre upp på agendan och påverka näringslivet. Genom våra ledarskapsseminarium, FEN Chef, ger vi fler kvinnor modet och redskapen för att ta betydelsefulla roller. Det är även viktigt för oss att lyfta goda exempel på arbetsgivare som jobbar aktivt med jämställdhetsfrågan och dela kunskap.

Vi jobbar dagligen för att ge landets ingenjörskvinnor verktyg för att växa och bygga nätverk. Gå med i FEN för att ta del av glädjen, energin och kunskapen men även för att vi tillsammans ska nå målet: Ett jämställt Ingenjörssverige.

En del av Linti Group

Female Engineer Network är sedan våren 2019 en del av Linti Group AB. Linti Group är en svensk startup från Stockholm, verksamt inom Human Resources. Linti Groups vision är en jämställd arbetsmarknad utan kompetensbrist. En arbetsmarknad där varje individ har möjlighet att nå sin fulla potential genom att vara på rätt plats och må bra och känna glädje på jobbet.

Linti Groups tjänsteutbud innefattar paketerad och kurerad jobb- och karriärdata, arenor för arbetsgivarekommunikation och jobbsökarsajter. Linti Group vill att mötet mellan arbetsgivare och arbetstagare ska leda till en lika harmonisk som produktiv symbios där alla är vinnare.

Linti Group står bakom Ingenjörjobb.se (Sveriges största jobbsajt enbart för ingenjörer), eventkonceptet Next Level som vänder sig till framåtlutande ingenjörer som vill nätverka, lyssna på framstående experter inom olika teknikområden och utmana sig själva i en workshop. Linti Group arrangerar också Ingenjörsdagen som äger rum första gången våren 2021. Under dagen röstas landets vassaste ingenjörer fram av sina branschkollegor och utvalda experter, ingenjörsyrket höjs, framtidsspaningar och inspiration delas.