Snabbfakta

    • Växjö
  • Heltid

Kategorier:

  • Övrigt

Ansök senast: 2024-05-10

Geolog till Skanska Teknik/ Vägtekniskt Centrum - Växjö

Publicerad 2024-04-23

Skanska Teknik är Skanskas tekniska enhet som stöttar organisationen med expertkunskap inom strategiska teknikområden. Som specialist på Skanska Teknik bidrar du till kostnadseffektiva, hållbara och kvalitetssäkrade tekniska lösningar i nära samverkan med Skanskas producerande enheter, inköp och marknad med flera.

Vi förstärker området Geologi inom Skanska Teknik och söker Dig som vill vara med och bidra till Skanskas fortsatta framgång med dina specialistkunskaper och ditt engagemang och driv.

Vi söker nu en erfaren geolog!

Tillsammans med dina kollegor på Skanska VTC stöttar du Skanskas verksamhet i frågor som rör vår produktion av bergmaterial.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Genomföra petrografiska analyser och tunnslipsanalys
  • Sammanställa och bearbeta geologisk data
  • Vid behov vara tillgänglig resurs i laboratoriet och fält, varför B-körkort är ett krav

Du kommer att vara placerad vid vårt laboratorium i Växjö. Tjänsten är en visstidsanställning på ett år.

Din bakgrund

Vi söker dig med högskoleexamen inom geologi eller motsvarande kunskap och minst fem års erfarenhet av petrografiska analyser, och därmed har du goda kunskaper inom området. Det är meriterande om du har erfarenheter av petrografiska analyser av bergarter i Norden eller område med liknande bergarter. Vidare är det viktigt att du har grundläggande kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person har du stort engagemang i ämnet och tycker även om att jobba nära verksamheten i fält. Vidare är du noggrann och drivs av att lära dig nya saker. Det är viktigt att du är kommunikativ då rollen innebär mycket kontakter internt.

Vi är en lärande organisation så vi letar efter dig som uppskattar ett löpande utbyte av kunskap och erfarenhet med dina kollegor inom Skanska.

Ansök senast den 13 maj.

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Malin Norin på 010-4490185. Vi ser fram emot din ansökan och kan komma att börja intervjua löpande, så vänta inte med att söka.

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

Liknande jobb