Snabbfakta

  • Göteborg

Kategorier:

 • Design och produktutveckling
 • Maskinteknik
 • Projektledning

Ansök senast: 2021-09-06

Projektledare/ Group Design Leader till fordonsindustrin interiör/ exteriör

Publicerad 2021-07-08

Nu söker vi en Projektledare/Group Design Leader för uppdrag till fordonsindustrin inom interiör och exteriör.

i3tex väl sammansatta fordonsteam består av cirka 15 personer med olika kompetenser och bakgrunder, som med ett unisont driv arbetar med kvalitetsärenden och rationaliseringar för att ytterligare stärka den långsiktiga lönsamheten och investeringsförmågan hos vår kund.

Du blir en viktig del av vårt team!

Som Projektledare och Group Design Leader har du den ledande och sammanhållande funktionen för produktens tekniska utveckling och framgång. Arbetet utförs i tvärfunktionella team bestående av kompetenser representerade från leverantörer, inköp, tillverkningsteknik, produktägare, test & verifiering, attributledare bla. inom komfort och kostnadsuppföljning mm. Din uppgift är att leda och följa upp detta team för att säkra tid, tekniska lösningar, kvalitet och kostnad. 

Värdefulla erfarenheter:

Vi tror att du har en M.Sc. eller en B.Sc. eller likvärdig erfarenhet, men det viktigaste för oss är att du har en bakgrund inom fordonsindustrin och framgångsrikt har deltagit i minst ett nytt bilprojekt från början till slut. 

För att lyckas är det också viktigt att du känner till och förstår hela utvecklingsprocessen inom fordonsindustrin, dess administrativa system och vilka krav som ställs när det gäller struktur, samordning, driv, uppföljning och att du har god teknisk förståelse och passion för uppgiften. 

Personliga egenskaper:

 • Kommunikativ
 • Hög grad av personlig ordning och målfokus
 • En god personkännedom

OM OSS

i3tex är ett visions- och värderingsstyrt tekniskt konsultbolag inom produktutveckling och tillsammans med våra kunder utvecklar vi framtidens produkter för en bättre värld. Vi tror på en stark företagskultur, att hjälpa varandra att lyckas och att ha roligt tillsammans! Idag är vi 170 medarbetare fördelat på 6 kontor runtom i Sverige. Våra kunder återfinns inom Automotive, Medical Technology, IT & Digital Solutions, Aerospace och Industry. De tre i:en i i3tex står for Innovate, Implement, Improve!

Vill du ställa frågor om tjänsten eller om oss som företag kan du kontakta affärs- och medarbetaransvarig Lena Persson och har du fackliga frågor kan du kontakta någon av våra fackliga representanter via växeln 031-589700.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt 👋

Lena Persson, 0705-797197

Liknande jobb

Publicerad: 2021-05-20
 • Göteborg
Publicerad: 2021-07-02
 • Malmö
Publicerad: 2021-07-02
 • Stockholm