Snabbfakta

    • Göteborg

Kategorier:

  • Maskinteknik
  • Design och produktutveckling
  • Konstruktion

Ansök senast: 2024-06-11

Mekanikingenjör

Publicerad 2024-03-13

Mekanikingenjör till Mölndal

Matthews Marking Systems söker dig som trivs i en miljö där du får arbeta med teknik i framkant, intressanta utvecklingsprojekt och spännande kunder i olika branscher.

Vi erbjuder
Välkommen till vårt utvecklingsteam där vi kan erbjuda dig en roll där du har stort inflytande över din egen tillvaro och arbetsuppgifter. Vi är ett företag med korta beslutsvägar där du ges intressanta utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö. Hos oss kommer du att driva, samordna och utveckla framtidens märkningsprodukter med fokus på produktkvalitet och funktion för industriell märkning.  

Vad har Emil Persson, R&D Manager, att säga om tjänsten och företaget?

"Jag har arbetat länge på Matthews Marking Systems och har fått goda förutsättningar att utvecklas till den rollen jag har idag. Här finns det fina utvecklingsmöjligheter för den som är framåt, det är högt i tak vad gäller idéer och förslag på förbättringar. Som arbetsgivare tar Matthews Marking Systems hand om sina anställda och värdesätter flexibiliteten mellan jobb och fritid. Det är mycket skratt och en väldigt lättsam stämning oss kollegor emellan.

Vi arbetar väldigt produktnära med innovativ teknik och ser resultatet av vårt arbete hela vägen från labbet till feedback från våra kunder. Det ger en härlig boost med energi! Eftersom teamet är ganska litet utgör den enskilda ingenjörens arbetsinsats en väldigt stor del av slutresultatet vilket ställer krav på eget ansvarstagande och initiativförmåga."

Arbetsuppgifter
Som mekanikingenjör ingår du i ett dynamiskt agilt utvecklingsteam. Du samarbetar med dina kollegor i tvärfunktionella team, från förstudie till lansering av färdiga produkter. Du arbetar med utveckling av bläckstråleskrivare för industriella tillämpningar. Detta innefattar ett brett utbud av uppgifter som konstruktion, design för tillverkningsbarhet, dokumentation, riskarbete samt provning. 

Kvalifikationer
För att lyckas som mekanikingenjör hos oss tror vi att du är en självgående ingenjör med förmåga att planera och strukturera ditt eget arbete och hantera flera uppgifter parallellt. Du är nyfiken, engagerad och har lätt för att kommunicera med dina kollegor. Du har en förmåga att hitta innovativa lösningar till tekniska utmaningar. Som person är du prestigelös och drivs av problemlösning och utveckling.

  • Högskoleingenjör eller motsvarande yrkeserfarenhet inom konstruktion
  • Några års erfarenhet från mekanikkonstruktion
  • Erfarenhet av formgjutning
  • Erfarenhet av industridesign, SolidWorks eller likvärdigt
  • Flytande i engelska i tal och skrift

Vi värdesätter ditt intresse av att förstå produkten och systemet som du arbetar med, samt kundernas krav och förväntningar. 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Josefine Petersson, 0702-501429, och Maria Ahlén, 0708-490288, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Matthew Marking Systems
Matthews Marking Systems är en global leverantör av system för industriell märkning för bland annat identifikation, varumärkning (branding) och spårbarhet. Matthews Marking Systems Sweden AB grundades 1978, då Swedot AB, genom att då utveckla och patentera världens första kontaktlösa bläckstråleskrivare. Vi är idag ett ”Center of Excellence” för produktutveckling och innovatörer för vår unika MPERIA produktplattform. Matthews Marking Systems är en del av Matthews International, ett företag med över 12 000 anställda över hela världen med huvudkontor i Pittsburgh, USA.

Läs mer på www.matthewsmarking.se

Liknande jobb

Publicerad: 2024-04-04
  • Göteborg
  • Heltid
Publicerad: 2024-04-15
  • Stockholm
  • Heltid