Snabbfakta

    • Stockholm

Kategorier:

  • Elektroteknik
  • Automation
  • Maskinteknik

Ansök senast: 2024-07-20

Servicetekniker

Publicerad 2024-04-21

Servicetekniker till Stockholm

Nu söker vi en driven och erfaren servicetekniker som vill vara en del av vårt team och bidra till att fortsätta leverera högkvalitativ service till våra kunder.

Hos oss får du möjlighet att självständigt planera din tid och ta ansvar för service av våra maskiner hos kunderna i din region. Varje dag är unik då dina kunder kan vara allt från små skolor och butiker till tunga industrier och stora logistikcentraler.

Vårt mål är att erbjuda branschens bästa service, och därför letar vi efter en tekniker som inte bara är skicklig på sitt område utan även vill representera Nilfisk gentemot kunden och är villiga att göra det lilla extra för att tillfredsställa deras behov.  

Vad har Staffan Paulsson, servicetekniker, att säga om tjänsten och företaget?

"Jag har jobbat på Nilfisk i elva år, varav sex år som servicetekniker, och har sedan första dagen trivts väldigt bra på jobbet. Vi har en bra stämning, bra förmåner och ett fritt jobb under ansvar. Alla hjälps åt och man känner att man kan prata med alla. Teamet är ett positivt gäng som månar om kunden och hjälper varandra för att lösa problemen. 

De största fördelarna är friheten att själv styra sitt arbete och att man hela tiden lär sig något nytt. Att lösa problem och få positiv feedback från kunder och arbetskamrater är väldigt stimulerande."

Arbetsuppgifter
Som servicetekniker ansvarar du för att genomföra felsökning, problemlösning och service av våra städmaskiner och högtryckstvättar. Du arbetar självständigt ute på fältet och har direktkontakt med våra kunder.

Rollen som servicetekniker innebär att du analyserar och åtgärdar tekniska problem, utför service och underhållsarbete samt ger support till våra kunder. Genom att använda våra digitala verktyg hanterar du jobbplanering, rapportering och materialförsörjning. Vi använder ett av marknadens ledande servicesystem och all administrativ hantering sker via en iPad.

Du har ett nära samarbete och stöd från vår verkstad i Göteborg samt från dina kollegor runt om i landet. Du får en grundlig introduktion för att du ska ha de bästa förutsättningarna att vara framgångsrik tillsammans med oss.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

  • Att serva och underhålla våra produkter ute hos kund
  • Felsökning och problemlösning av våra automatiserade städmaskiner
  • Att hjälpa kunderna genom att ge tips och idéer på hur de kan optimera sin drift
  • Att erbjuda serviceavtal i samband med kundbesök
  • Ett nära samarbete med säljorganisationen för att utveckla distriktet

Vad tycker Max Lilja, automationstekniker, om livet på Nilfisk?

"Jag är utbildad fordonstekniker och har sedan dess arbetat som bland annat automationstekniker och felsökare/tågtekniker. Jag har nu jobbat på Nilfisk i sju månader och det som lockade mig var nya utmaningar samt mer kundkontakt och mötet med nya människor.

Att jobba här är kul, varierande och utvecklande. Jag älskar friheten under ansvar där man får planera sina dagar själv. Det är en arbetsplats där man verkligen känner sig lyssnad på. Stämningen i teamet är bra. Vi är ett riktigt team trots det geografiska avståndet mellan kollegor."

Vem är du?
Vi letar efter någon som är nyfiken på hur saker fungerar samt gillar problemlösning och felsökning. Att förstå autonoma maskiner är något du är intresserad av och vill utvecklas vidare inom. Att vara självgående och effektiv är viktigt för dig och du strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga service. Har du erfarenhet av automation ser vi det som starkt meriterande.

  • Teknisk utbildning inom elektromekanik, automation eller el
  • Erfarenhet av felsökning och problemlösning för automatiserade maskiner
  • Teknikintresse och drivande i sitt eget arbete
  • Erfarenhet som fält- eller servicetekniker är meriterande
  • Kan läsa och förstå engelska, då servicemanualer och all utbildning sker på engelska
  • Datavana är ett måste då rapportering, materialförsörjning samt viss felsökning sker digitalt
  • B-körkort är ett krav, meriterande med B96 eller E
Det är viktigt för oss att du är serviceinriktad och kan samarbeta med andra. Du är en lagspelare med en positiv inställning till arbetet. Som person är du social, ansvarsfull och pålitlig. Våra ledord är ” Stronger together”, med det sagt lägger vi stor vikt vid din förmåga att kommunicera och samarbeta med andra.  

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Malou Magnusson, 0707-588745, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Nilfisk
Nilfisk grundades 1906 med en vision om att tillverka och sälja produkter av högsta kvalitet över hela världen, och i över 100 år har företaget anpassat sig efter marknaders och kunders växlande behov av innovativa produkter och lösningar. I dag erbjuder Nilfisk ett omfattande utbud av förstklassiga rengöringsprodukter och ett tryggt eftermarknadsutbud till den professionella marknaden.

Våra främsta produktlinjer är golvvårdsutrustning, dammsugare och högtryckstvättar mot proffskunder. Nilfisk Group har sitt huvudkontor i Danmark, och försäljningsföretag i över 40 länder. Kombinerat med ett starkt nätverk av distributörer marknadsför och säljer Nilfisk sina produkter i mer än 100 länder totalt. Våra produktionsanläggningar ligger i Asien, Europa och Amerika.

Liknande jobb

Publicerad: 2024-03-12
  • Göteborg
  • Heltid
Publicerad: 2024-04-09
  • Göteborg
  • Heltid
Publicerad: 2024-04-12
  • Stockholm