Snabbfakta

    • Göteborg
  • Heltid

Kategorier:

  • Försäljning

Ansök senast: 2024-11-06

Innesäljare Skanska Rental – Göteborg

Publicerad 2024-10-22

Skanska Rental är ett helägt dotterbolag till Skanska Sverige AB och ingår i verksamhetsgren Skanska Industrial Solutions. Vi levererar tjänster till företag i byggbranschen och industrin för att skapa förutsättningar för produktiva, säkra och hållbara arbetsplatser. Vi är en del av den viktiga delningsekonomin - att hyra är hållbart!

Nu söker vi en driven innesäljare med intresse för service och affärer som vill utvecklas tillsammans med oss!

Är du en social relationsbyggare som ser kundens behov?

För att stärka oss ytterligare på marknaden söker dig som vill arbeta i en kombinerad roll som innesäljare på vårt kundcenter i Göteborg. Det är en bred och varierande tjänst där dina huvudsakliga uppgifter är att förstå och lösa kundens behov och på så sätt göra oss till en värdeskapande leverantör. Du kommer att utföra alla arbetsuppgifter från behovsanalys till bokföring av hyresorder och utleverans.

Som innesäljare kommer du bland annat att

  • arbeta långsiktigt med utvecklingen av vårt produktsortiment och inköp till praktiska uppgifter kring kundkontakt och orderhantering
  • vara behjälplig med returmottagning
  • utveckla sortimentet utifrån kundernas behov och efterfrågan i samband med kollegor
  • utföra alla arbetsuppgifter från behovsanalys till bokföring av hyresorder och utleverans

Din profil

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av försäljning med framgångsrika resultat och har erfarenhet av liknande uppgifter. Du har produkt- och maskinkännedom samt trivs med och har erfarenhet av serviceyrket.

Som person är du är duktig på att skapa långsiktiga relationer med dina kunder och har god förståelse för affären som helhet. Våra kunders behov varierar stort och det är ofta korta leveranstider, vilket ställer krav på flexibilitet och lösningsorientering.

Vi arbetar med att ständigt utveckla vår verksamhet och du måste se detta som en naturlig del i arbetet och vara drivande. Du är ansvarstagande, arbetar målinriktat och strukturerat och är duktig på att överträffa kundens förväntningar.

Du kommer att arbeta med orderadministration så god generell datorvana är ett måste. Körkort B är även ett krav. Det är meriterande om du har truckkörkort och jobbat i maskinuthyrningsbranschen sedan tidigare.

Du är en god representant för Skanska och agerar i enlighet med våra värderingar är en förutsättning för att lyckas i ditt arbete. Våra värderingar

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag är 6 november och vi rekryterar löpande så tveka inte att söka redan idag. Om du har frågor kring tjänsten får du gärna kontakta områdeschef Jonas Lööf på mail jonas.loof@rental.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

Liknande jobb