Snabbfakta

    • Upplands Väsby
  • Heltid

Kategorier:

  • Försäljning

Ansök senast: 2024-11-13

Chef affärsområde provisorisk el Skanska Rental - Stockholm

Publicerad 2024-10-22

Skanska Rental är ett helägt dotterbolag till Skanska Sverige AB och ingår i verksamhetsgren Skanska Industrial Solutions. Vi levererar tjänster till företag i byggbransch och industri för att skapa förutsättningar för produktiva, säkra och hållbara arbetsplatser. Vi är en del av den viktiga delningsekonomin - att hyra är mer hållbart!

Rental erbjuder tjänster och produkter för hela byggprocessen oavsett projekt - energieffektiva etableringar med mångfaldslösningar; klimatsmarta maskiner och gedigen know-how kring byggande.

Till vår verksamhet i Stockholm söker vi nu

Chef för affärsområde provisorisk el inom Distrikt Stockholm

Som chef för vår affär inom provisorisk el är du en nyckelperson i Rentals fortsatta expansion. I denna roll kommer du få ansvar för att öka omsättningen och kundnöjdheten inom affärsområde provisorisk el och utveckla verksamheten till nästa nivå. Du kommer ha ledaransvar, ekonomiskt resultatansvar samt uppdrag att jobba proaktivt för att få in nya affärer.

    Du är en duktig ledare och har förmåga att skapa kundnöjdhet

    Du som kommer lyckas hos oss i denna roll har kompetens inom el och är en duktig ledare som motiveras och drivs av att lösa våra kunders utmaningar.

    Att skapa lönsamma affärer är en styrka hos dig och du gör det med ett stort personligt engagemang – alltid med kunden i fokus. Du är en strukturerad person som har förmåga att skapa en tydlig planering och effektiva arbetssätt. Du har ambitioner och vill jobba med att utveckla verksamheten samt jobba med din personliga utveckling.

    Du har:

    • Arbetat inom el och har elkompetens/auktorisation A, AL
    • Dokumenterade ledarerfarenheter
    • B-körkort, vilket är ett krav i rollen.

    Är detta ditt nästa karriärsteg? Sök senast 13 november.

    Vänta inte med att söka - vi utför löpande urval.

    Har du frågor om tjänsten får du gärna kontakta produktionschef Anna Thorgren på 010-449 60 16 eller HRBP Lena Forssblad på 010-449 01 87.

    Välkommen med din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.