Snabbfakta

    • Malmö

Kategorier:

  • Data och IT
  • Embedded och hårdvara
  • Systemutvecklare

Ansök senast: 2021-08-31

Embedded software engineer

Publicerad 2021-07-09

Vill du arbeta med inbyggda system och skapa teknik som gör skillnad?

Prevas expanderar och söker marknadens vassaste ingenjörer. Med över 30 år i branschen har Prevas nått en ledande position inom inbyggda system och produktutveckling. Vi vill ha fler eldsjälar som brinner för tekniken lika mycket som vi på Prevas i Malmö gör. 


Välkommen till Prevas!

Prevas räddar världen på ingenjörers vis. Vill du vara med och göra skillnad, bidra till att rädda liv eller göra morgondagen lite bättre för dina medmänniskor. Många av de projekt vi driver och de produkter vi utvecklar på Prevas gör just det.

Här är några exempel på produkter Prevas varit med och utvecklat:

Nu har vi många spännande projekt inom inbyggda system och vi behöver fler medarbetare till vårt kompetenta team i Syd! I Malmö/Lund är vi ett härligt gäng på ca 55 personer med olika specialistområden och vi rekryterar nu fler ingenjörer som är beredda att följa med på vår fortsatta resa!

Om rollen

Din uppgift som konsult blir att jobba med utveckling av mjukvara. Du jobbar i spännande utvecklingsprojekt hos någon av våra kunder eller i ett av våra helhetsåtaganden, ofta med krav på realtid och robusthet. När det handlar om utveckling i interna projekt är det viktigt att mjukvaran designas och paketeras så att den kan återanvändas. När du arbetar i projekt ute hos kund krävs det att du förstår och snabbt kan sätta dig in i nya uppgifter.


Vad vi söker

Vi ser gärna att du är civilingenjör eller motsvarande, med några års erfarenhet av hårdvarunära programmering i Realtidsoperativsystem eller t.ex. Linux eller Free RTOS. 

Du programmerar gärna i C/ C++. Sist men inte minst, du gillar också att umgås med dina kollegor och ha kul på jobbet.

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Maron Zeidan, maron.zeidan@prevas.se  | 072-150 12 17  

Välkommen med din ansökan redan idag!

 Gemensamt för oss är ett stort teknikintresse, arbetsglädje och kundnytta i fokus. Det gör att vi kan erbjuda våra uppdragsgivare ett helt team medarbetare som tar ansvar och svarar för prestationer i absolut världsklass.

Business Driven, Open Minded, Active och Team Player är Prevas värdeord som ligger till grund för allt vi gör – vad vi än gör!

Join us! 

Liknande jobb

Publicerad: 2021-07-09
  • Örebro
Publicerad: 2021-06-28
  • Skövde
Publicerad: 2021-07-07
  • Stockholm
  • Heltid