Snabbfakta

    • Linköping

Kategorier:

  • Data och IT
  • Elektroteknik
  • Teknisk fysik och matematik

Ansök senast: 2021-05-10

ALTEN SÖKER INGENJÖR MED GOD KUNSKAP INOM FPGA

Publicerad 2021-04-08

Vi på ALTEN i Östergötland fortsätter växa och söker nu vår nästa kollega med kunskap inom FPGA till spännande uppdrag. På kontoret i Linköping har vi ca 110 medarbetare som söker en engagerad och driven person som vill bli en del av vårt team. Att arbeta som konsult på ALTEN innebär flera möjligheter för dig, bland annat erbjuder vi dig en karriärresa med fokus på möjligheter, utveckling och gemenskap. Vi på ALTEN drivs av att se människor växa och utvecklas. I Linköping arbetar sex engagerade och coachande konsultchefer dagligen för att stötta och hjälpa dig för att få arbeta med det just du har passion för. Med en bred kundbas inom olika branscher och ett stort urval av tjänsteområden både nationellt och internationellt kan vi på ALTEN hjälpa dig att utvecklas. ALTEN är ett starkt växande bolag och ser fram emot att ha med just dig på resan.

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Vi på ALTEN erbjuder en trygg karriärresa och värdesätter våra medarbetares välmående och värderar deras balans mellan arbete och privatliv högt. Detta innefattar bland annat kollektivavtal, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Vår nästa kollega önskar vi är positiv, engagerad samt intresserad av att jobba i ett spännande och framgångsrikt konsultbolag med goda utvecklingsmöjligheter. ALTENs filosofi är att dina unika kompetenser, erfarenheter och intressen leder vägen fram och vi lägger stor vikt vid din personlighet som vi önskar är positiv och driven. Utöver detta har ALTEN följande önskemål:

  • Erfarenhet av mjukvara för inbyggda system med FPGAer och mikrokontrollrer som tex Xilinx FPGAer samt VHDL/Verilogl
  • Högskoleingejörexamen eller civilingenjörsexamen inom exempelvis datateknik, elektronik, teknisk fysik eller motsvarande.
  • Goda kunskaper inom C/C++ är meriterande
  • Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift


Om ALTEN
ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 25 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 33 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Varmt välkommen in att läsa mer om oss på alten.se.

Låter konsultrollen som något för dig? Eller vill du veta om vi har något inom just ditt område och din kompetens? I så fall tycker inte vi att du ska tveka, skicka in ditt CV till unni.bath@alten.se alternativt kontakta HR-partner Unni Båth på 079-067 76 76.

We believe in growing together.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.