Snabbfakta

    • Klippan
  • Heltid
  • Rekrytering

Kategorier:

  • Försäljning
  • Design och produktutveckling

Ansök senast: 2024-06-09

Teknisk säljare Polyproject Environment AB

Publicerad 2024-04-10

Allmänt
Polyproject söker en teknisk säljare med placering i Klippan. Är du en driven teamplayer som även trivs med att arbeta självständigt. Trivs du med mycket kontakt med olika människor? Har du ett intresse för teknik och struktur? Då kan det vara dig vi söker.

Företaget
Polyproject är ett expansivt och lönsamt miljöteknikbolag specialiserat på produkter för behandling och rening av aggressiva vätskor och gaser samt vatten och luftrening. Med över 60 års erfarenhet kan vårt åtagande i leverans vara alltifrån att leverera en enkel produkt utförd enligt kundens ritningsunderlag till en turnkey anläggning där vi tar ansvar för processen, tillverkar utrustningen och tar anläggningen i drift.

Arbetsbeskrivning
I rollen som teknisk säljare arbetar du med försäljning av vårt produktsortiment mot kunder i framför allt Sverige. Dina arbetsuppgifter innefattar aktivt försäljningsarbete både mot nya och befintliga kunder. Du driver själv hela säljprocessen från ax till limpa, vilket innebär svara på förfrågningar, ta fram tekniska lösningar samt säljadministration så som hantera order och dokumentation. Visst säljarbete sker per telefon och mail, men resor i tjänsten förekommer regelbundet. Tillsammans med övriga säljare kommer du stötta och driva våra kunders utveckling framåt.

Din profil
Vi tror att du har en bakgrund i B2B säljare. Du brinner för det tekniska, träffa människor och komma på nya lösningar. Som person har du en god empatisk, social förmåga och är duktig på att bygga långsiktiga relationer. Har du vana i affärssystemet Pyramid, är det ett plus. Då resor i tjänsten sker regelbundet är det krav på B-körkort.

Övrigt
Denna rekrytering hanteras av Poolia för Polyproject Environment AB´s räkning. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i Klippan. Tillträde enligt överenskommelse. Du söker tjänsten på www.poolia.se vänligen bifoga CV och personligt brev. Urvalsprocessen sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Vill du veta mer om tjänsten och Polyproject Environment AB är du välkommen att kontakta Christina Martinsson, ansvarig rekryterare på Poolia, christina.martinsson@poolia.se 0735-180904

Liknande jobb

Publicerad: 2024-03-26
  • Göteborg
Publicerad: 2024-04-21
  • Helsingborg