Snabbfakta

  • Göteborg

Kategorier:

 • IT-support

Ansök senast: 2024-09-07

Support- och offertingenjör

Publicerad 2024-06-09

Support- och offertingenjör till Göteborg

Söker du ett omväxlande jobb där din insats är betydelsefull? Förstår du hur ordning bidrar till högre effektivitet? Är du en initiativrik medarbetare som tycker om att ta dig an kunders tekniska utmaningar och lösa dem? Om ja, då är Ventur rätt arbetsplats för dig!

 Vi erbjuder
Som support- och offertingenjör får du ett varierat arbete i en internationell miljö med personliga utvecklingsmöjligheter, teknisk fördjupning, trevliga kollegor och god gemenskap. Vi är ett lönsamt och medarbetarvänligt företag med närhet till city. Vi har gym och sociala ytor i våra lokaler och hos oss är det enkelt att parkera med bil. 

Vad tycker Pekka Rönkä, lager/logistik, om att jobba på Ventur?

"Jag har över 30 års erfarenhet som lager-/logistikansvarig, varav de tio senaste på Ventur. Jag trivs bra på företaget och med mina arbetsuppgifter. Det mest stimulerande är nog variationen, jag tycker om att ha många bollar i luften. Stämningen är bra och jag är väldigt tacksam över att ha så bra kollegor. Vi är ett riktigt bra gäng idag. "

Vad har Liselotte Östberg, CFO & HR, att säga om livet på Ventur?

"Min bakgrund är en kombination av teknik och ekonomi, vilket lockade mig till Ventur som ekonomichef sommaren 2015, då det kändes kul att koppla ihop dessa områden. Ventur är en arbetsplats där alla får synas och höras där det finns stora möjligheter om man vill utvecklas på arbetsplatsen. Det mest stimulerande med jobbet är utmaningarna och att lösa problem, det älskar jag! 

En viktig del för mig är den familjära atmosfären. Jag trivs väldigt bra med glada och positiva människor vilket jag känner att vi har här på Ventur. Det är en härlig stämning med fina kollegor som alla bjuder på sig själva och bidrar till ett mycket bra arbetsklimat. Jag tror inte jag haft en enda dag utan skratt på Ventur. "

Om rollen
Som support- och offertingenjör kommunicerar du med våra kunder och hanterar allt från enklare tekniska frågor till mer komplicerade applikationsfrågor om våra fläktar och hur de fungerar i olika driftsammanhang.

I huvudsak innebär tjänsten att:

 • Hantera inkommande förfrågningar, anpassa tekniska lösningar och skriva offerter
 • Teknisk rådgivning där du hjälper våra kunder med fläkttekniska lösningar
 • Samarbeta internt med kollegor i Sverige och Polen
Om dig
Till rollen som support- och offertingenjör söker vi dig som har en relevant teknikutbildning, är nyfiken på teknik och är lösningsorienterad. Som person har du förmåga att se till kundens bästa och säkra kvalitet. Vi jobbar i en internationell miljö så det krävs flytande kunskaper i svenska och engelska. Vi önskar att du har B-körkort och det är meriterande om du har erfarenhet från fläktbranschen. Rollen kan vara för dig som både är i början av din karriär eller har andra erfarenheter som passar oss. 

Kontakt och ansökan
Har du frågor om tjänsten kontakta Peter Skoow, CEO, 0707 949510. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsult Mattias Lyckberg, 0733 336080, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Please accept marketing-cookies to watch this video.
Om Ventur
Ventur ingår i en koncern med moderbolag i Polen och två systerbolag i Finland och Tyskland. Koncernen är en ledande tillverkare av industrifläktar och våra kunder finns inom ett flertal branscher runt om i världen. Vi är totalt 320 medarbetare varav tio i Sverige. På Ventur månar vi om våra medarbetare och erbjuder bland annat friskvård och olika personalaktiviteter.

Liknande jobb

Publicerad: 2024-06-19
 • Uppsala
 • Heltid
Publicerad: 2024-07-09
 • Luleå
 • Deltid
Publicerad: 2024-06-05
 • Sundsvall
 • Heltid