Snabbfakta

    • Grums

Ansök senast: 2024-12-16

Sektionschef KM7 Gruvön

Publicerad 2024-10-17

Drömmer du om att göra skillnad varje dag, bidra till en hållbar framtid och samtidigt vara i teknikens framkant? Då är det dags att bli en del av Billerud!

Med hjälp av våra dedikerade medarbetare är vi ledande inom förnybara papper- och förpackningsmaterial, och vi strävar ständigt efter att förbättra och förnya.

För att fortsätta vår framgångsrika resa söker vi nu en Sektionschef med ett starkt strategiskt fokus och en passion för att driva förbättringar. Du får ett stort säkerhetsansvar och kommer att spela en avgörande roll i att utveckla vår maskin, förbättra vår säkerhetskultur och optimera våra arbetsmetoder. Ditt uppdrag är att föra människa och maskin närmare varandra och KM7 in i framtiden. 

 

 

Som chef på Billerud får du rika möjligheter att utveckla både dig själv och verksamheten. Du kommer att vara en viktig del av ledningsgruppen på KM7 och rapportera direkt till kartongbrukschefen.

Som Sektionschef kommer du bland annat att:

• Utveckla ditt team och säkerställa att alla är väl insatta i våra arbetsrutiner och att dessa efterlevs.

• Använda tekniska lösningar för att ständigt förbättra tillgänglighet med bästa kvalité i världsklass.

• Arbeta strategiskt för att identifiera och implementera förbättringar som driver verksamheten framåt.  

Om du är redo att utmana normer, skapa framgång och skapa en mer hållbar framtid, är vi redo att välkomna dig till Billerud. Låt oss skapa framtiden tillsammans!

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt driv. Du kommer ha många kontaktytor, både internt och externt och du skall trivas med att samarbeta med olika personer och hantera många olika typer av frågeställningar. Du skall vara drivande och vara strategisk med ett stort kundfokus.

Vi förutsätter att du har ett genuint intresse för skydds- och säkerhetsarbete, är förbättringsinriktad och strävar mot en hållbar produktionsutveckling. Vi tror också att du har förmågan att se helheten. Du har integritet och är kommunikativ i ditt sätt.

Dina arbetsdagar kännetecknas av variation vilket innebär att du behöver trivas med att fatta beslut och utmana dig själv och andra.


Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Skicka in din ansökan idag och bli en del av vårt engagerade team som arbetar för en hållbar framtid. 

Vill du veta mer om tjänsten är Du välkommen att kontakta avdelningschef Niklas Jansson, tel.nr; 0555-41850

2024-11-10

Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Skicka in din ansökan idag och bli en del av vårt engagerade team som arbetar för en hållbar framtid.

Rekrytering sker löpande så vänta inte med sin ansökan!

Liknande jobb

Publicerad: 2024-09-30
  • Göteborg
  • Heltid
Publicerad: 2024-10-02
  • Götene
  • Heltid
Publicerad: 2024-09-26
  • Åtvidaberg
  • Heltid