Snabbfakta

    • Göteborg

Kategorier:

  • Försäljning

Ansök senast: 2024-05-16

Projektsäljare till Gotapack i Göteborg!

Publicerad 2024-04-12

En roll för dig som brinner för tekniken och vill vara en del av ett bolag med framåtlut och vind i seglen!

Har du en passion för tekniken i kombination att driva försäljningsprojekt, samt för att skapa goda relationer med såväl kunder som leverantörer? Då har vi en tjänst för dig! Vi söker en driven och erfaren projektsäljare som kan hantera långa säljcykler och leverera tekniska lösningar till våra kunder. Som Projektsäljare kommer du att ansvara för att aktivt kontakta kunder och inkommande förfrågningar och se till att äga dessa fram till avslut, samt fungerar som en nyckelkontakt för kunderna samt leverantörerna genom hela projektets livscykel.

Lokalisering: Göteborg, med ca 40–60 resdagar per år då du besöker kunder kopplat till aktiva projekt i södra delen av Sverige, Norge och Danmark. Resor sker också regelbundet till våra leverantörer som huvudsakligen kommer från Tyskland.

I din roll som Projektsäljare...

blir du en del av ett bolag som varit verksam sedan 1997 och är i framkant när det gäller att tillhandahålla process- och förpackningsmaskiner till läkemedels- och kosmetikaindustrin. Våra leverantörer är världsledande och vi arbetar endast med den främsta kvaliteten.
Vi har etablerat oss som ett känt namn och vi har privilegiet att kunderna vänder sig till oss när de söker de bästa lösningarna. Nu åligger det oss att leverera på dessa förfrågningar och se till att de når sin fulla potential.

Några av dina viktiga arbetsuppgifter:

  • Leverantör: Få ansvar för ett antal av våra leverantörer där du skapar goda relationer samt håller dig uppdaterad kring de lösningar som de erbjuder. Ni kommer arbeta nära tillsammans för att leverera rätt lösning till kund. Där de står för tekniska ritningar/specifikationer och vi står för projektledning i sin helhet.

  • Kund: Utveckla och upprätthålla långsiktiga relationer med kunder och intressenter. Där du till fullo förstår våra kunders behov och mål, identifierar affärsmöjligheter och ser till att presentera lösningar som möter deras efterfrågan i såväl teknik som i organisatoriska mål.

  • Projektledning och styrning: Vi tar hand om hela processen från start till mål när det gäller att bygga upp en ny förpacknings- eller processlinje. Genom att börja med att starta upp projektet, välja den mest lämpliga förpacknings/processlösningen och involvera de bästa leverantörerna, säkerställer vi att allt flyter smidigt samt få affären och lösningen i hamn.

För att söka rollen som Projektsäljare...

  • Har du en relevant eftergymnasial utbildning, företrädelsevis inom teknik. 

  • En tydlig bakgrund av framgångsrik Projektsäljning med teknisk inriktning.

  • Du är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

  • Du innehar B-körkort.

Vi letar efter någon med starkt driv och initiativtagande, som även kan skapa struktur och vara lyhörd inför de behov våra kunder har. Du bör vara proaktiv och resultatorienterad med utmärkta relationsbyggande färdigheter. Ett analytiskt tänkande och förmåga att lösa problem är också avgörande. Som teamspelare är du skicklig på att sammanföra projekt och hålla alla informerade, samtidigt som du visar ett högt engagemang och passion för att leverera exceptionella lösningar till våra kunder.

Gotapack är…

Det lilla bolaget med de stora ambitionerna! Vi är ett agentur- och konsultföretag som säljer process- och förpackningsmaskiner till läkemedels-, kosmetik- och livsmedelsindustrin inom Skandinavien. Vi är idag 5 anställda där samarbetet är nära och vi fortsätter växa. Vårt mål är att vara våra kunders och våra leverantörers bästa samarbetspartners, genom att svara upp och överträffa de krav och förväntningar de ställer på oss vad gäller kompetens, kvalitet och service Vi har kommit en bra bit på vägen mot detta och representerar idag ett antal världsledande tillverkare på den skandinaviska marknaden.

Vi ägs sedan 2022 av Addtech som är ett svenskt teknikhandelsföretag grundat 1906 och noterat på Stockholmsbörsen sedan 2001. De erbjuder tekniska lösningar och komponenter inom olika branscher, såsom automation, energi, IT, industri och medicinteknik, med fokus på att vara en ledande partner för sina kunder.

Vill du veta mer besök oss gärna på www.gotapack.se och www.addtech.se

För att söka rollen...

är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV eller klistra in din LinkedIn-URL. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag 16/5 2024.

I den här rekryteringen samarbetar Gotapack med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Lina Friberg på lina.friberg@roirekrytering.se.

Anställning hos: Gotapack

Omfattning: Heltid

Start: Efter sommaren, eller enligt överenskommelse

 

Liknande jobb