Snabbfakta

    • Malmö
  • Heltid

Kategorier:

  • Konstruktion

Ansök senast: 2024-10-23

Projektingenjör Väg och anläggning - Malmö

Publicerad 2024-07-04

Vi söker nu erfaren projektingenjör som vill jobba nära produktion!

Är du en driven och kunnig projektingenjör/entreprenadingenjör som trivs med att skapa förutsättningar för teamet? Då kan du vara den vi letar efter till vår växande verksamhet i Malmö/Lund!

Vi på Väg och anläggning Syd bedriver verksamhet i södra Sverige där vi bygger vägar, broar, järnvägar, Va-anläggningar och hamnar. Oavsett projekt är vårt mål alltid att leverera en produkt som gör både våra kunder och oss själva stolta. Hos oss får du en stabil verksamhet som är på tillväxt och du har möjlighet att bidra till regionens mest spännande projekt tillsammans med andra engagerade kollegor.

Exempel på några av de projekt som vi vårt team nyligen bedrivit är: markarbeten för projekt Nya Sjukhusområdet i Malmö, transmissionsledning FJV Örtofta/Lund, markarbeten för ny multisportarena i Malmö samt omfattande VA utbyggnad vid Jörgen Kocksgatan i Malmö.

Om rollen

Hos oss på Väg och anläggning Syd jobbar du brett i din roll som projektingenjör//entreprenadingenjör och du är en viktig länk mellan projektchef och platschef. Ibland stöttar du ett större projekt på heltid, ibland fördelar du din tid mellan olika anläggningsprojekt. Men du arbetar alltid nära projektet och dess produktion.

Vi har en fin teamkänsla i våra projekt och tillsammans med produktionschef, projektchefen och övriga medarbetare skapar du förutsättningar för en säker produktion med hög produktivitet, kvalitet och lönsamhet.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att arbeta med:

  • ekonomiuppföljning, kvalitetsuppföljning och inköp
  • arbeta med underlag samt framtagande av ekonomiska prognoser
  • driva förändringar i projekten som påverkar kvalitet, tid och pengar
  • skapa hållbara relationer med kunder och beställare genom löpande dialog
  • arbeta med kvalitets- och miljöfrågor i projekten

Din profil

Vill du komma till en stabil organisation med spännande projekt? Vi söker nu dig som har en relevant ingenjörsutbildning och minst 3 års erfarenhet av rollen som projektingenjör (eller liknande roll) inom väg och anläggningsbranschen.

Din tidigare erfarenhet har gett dig förmågan att se helheten och du får med dig alla parametrar. Du kommer vara ett viktigt stöd för att avlasta andra medlemmar i projektteamet och behöver därför ha en god förståelse för hela entreprenadprocessen. Det vill säga att du känner dig trygg inom reglering, projektering och produktion. Du har goda kunskaper inom AMA/MER samt AB04/ABT06.

Vi letar efter dig som är en självgående, strukturerad och engagerad person som gillar att ta ansvar. Du är prestigelös och arbetar gärna tillsammans med andra men har också ett driv på egen hand. Givetvis delar du Skanskas värderingar och arbetssätt.

Resor förekommer så B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Är detta ditt nästa steg?

Ansök senast den 23 oktober genom att skicka in ditt CV och personliga brev. Vid frågor angående tjänsten kontakta någon av oss:

  • Tord Rundberg, distriktschef, telefon 010-4482597
  • Andreas Cavallac, projektchef, telefon 010-4483560

Välkommen med din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

Liknande jobb

Publicerad: 2024-09-26
  • Skövde
  • Heltid
Publicerad: 2024-05-31
  • Sundsvall
  • Heltid