Snabbfakta

    • Kristianstad
  • Heltid

Kategorier:

  • Konstruktion

Ansök senast: 2024-11-10

Projektingenjör Skanska Direkt - Kristianstad

Publicerad 2024-10-16

Är du vår nästa Produktionsingenjör/entreprenadingenjör inom ROT-projekt?

Är du en driven projektingenjör som söker stabilitet, tillväxt och en stark lokal förankring? Skanska Direkt söker nu dig som vill vara med och forma framtidens byggprojekt i nordöstra Skåne. Hos oss får du möjligheten att arbeta med spännande projekt på den lokala marknaden, där din insats gör skillnad. Vi erbjuder en stabil arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter.

Ansök idag och bli en del av vårt framgångsrika team

Skanska Direkt arbetar främst med om- och tillbyggnad av sjukhus, kontor, bostäder, butiker och skolor. Vi arbetar även med en del mindre nyproduktion. Vår ambition är att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet. Vi arbetar ofta i pågående verksamhet nära kunder och slutbrukare.

Om rollen

Som projektingenjör hos oss får du möjlighet att arbeta med projekt från start till slut. Du kommer att ha en koordinerande roll, ofta med flera parallella projekt samtidigt. Du arbeta tätt tillsammans med projektchef, produktionschef och arbetsledare för att nå uppsatta mål. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på projektets storlek och komplexitet samt vem du är, exempelvis arbetar du med:

  • ekonomistyrning, prognosarbete, budgetering och ekonomisk rapportering
  • miljöfrågor
  • inköp och upphandling av material, tjänster och leverantörer
  • projektering
  • kalkylering och kostnadsuppföljning
  • teknisk support och daglig projektledning.

    Tjänsten utgår från Skanska Direkts kontor i Kristianstad.

    Din profil

    Vi letar efter dig som har minst 3 års erfarenhet av liknande roll inom byggbranschen och har arbetat nära produktion. Din utbildningsbakgrund kan vara en ingenjörsexamen eller likvärdig teknisk utbildning inom bygg och anläggning. Du har erfarenhet av anbudsprocesser, kalkyl, planering, projektekonomi samt KMA. Då vi jobbar med om- och tillbyggnader samt ROT-projekt så är det också meriterande om du har erfarenhet av det.

    Vi ser också att du gärna har goda kunskaper i relevanta programvaror och verktyg inom byggsektorn, såsom CAD, BIM, kalkylprogram och projektplaneringsverktyg. Som person tror vi att du har starka kommunikativa färdigheter både muntligt och skriftligt. Samt att du har en god samarbetsförmåga och vana vid att arbeta i tvärfunktionella team.

    Varför Skanska?

    Hos oss får du chansen att utvecklas baserat på dina intressen. Oavsett om du brinner för kalkylarbete eller kundrelationer finns det utrymme för din personliga utveckling hos oss.

    Intresserad? Vänta inte med att söka!

    Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 10 november. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marcus Glantz, projektchef, på telefon 010-4492643.

    Välkommen till en avdelning i ständig tillväxt – välkommen till Skanska Direkt!

    Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

    Liknande jobb

    Publicerad: 2024-07-09
    • Stockholm
    • Heltid
    Publicerad: 2024-10-09
    • Gothenburg