Snabbfakta

    • Lysekil

Kategorier:

  • Bygg och anläggning
  • Produktion och processteknik

Ansök senast: 2024-10-20

Planeringsingenjör till Preem, Lysekil

Publicerad 2024-08-21

Vill du arbeta med driftsäkerhet på ett av världens mest moderna raffinaderier? Trivs du allra bäst i en säkerhetsmedveten organisation och att få möjlighet till ständig utveckling på arbete? Då kan du vara vår nya Planeringsingenjör till vårt team i Lysekil.

Om rollen

Till vår grupp Underhållsstöd söker vi en planeringsingenjör. Du kommer att ingå i en grupp med totalt fyra planeringsingenjörer. Gruppens kompetens omfattar både projektplanering och projektstyrning. Våra planerare leder organisationens arbete med planering och styrning i förberedelse-och genomförandefasen. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, förlagd till dagtid. Resande i tjänsten förekommer. B körkort är ett krav.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar alltifrån att bygga, följa upp och kommunicera planer till utvärdering av risker och samordning med entreprenörer och leverantörer. Du kommer att vara med att ta fram och tillhandahålla planer som krävs för uppföljning och styrning av underhålls- och revisionsstoppsarbeten.

Även om du är placerad i Lysekil och huvudsakligen arbeta med vår anläggning där kommer du att samarbeta med personer och utföra uppdrag på Preems anläggning i Göteborg.

Vi erbjuder dig

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och goda utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar utifrån syftet att göra resan till en bättre framtid möjlig. Just nu genomgår vi den största omställningen i vår historia där det fossila successivt fasas ut och ersätts av förnybara alternativ. En omställning vi gör för att vi vill, kan och måste. Hos oss får du frihet under ansvar och uppmuntras att ta egna initiativ för att utveckla verksamheten framåt. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Har du den här bakgrunden

Vi söker dig har en teknisk utbildning på YH, högskole- eller civilingenjörsnivå samt erfarenhet inom planering och projektstyrning.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken förekommer i det dagliga arbetet.

Det är mycket meriterande om du har en bakgrund inom processindustrin. Samt kunskaper i Maximo och Primavera.

Är det här du

"Ordning och reda" är dina favoritord och du har en naturlig fallenhet för att skapa struktur. Som person har du även ett naturligt driv och en framåtanda! Vår verksamhet bygger på samarbete och relationer därför söker vi dig som trivs med att jobba kundfokuserat och med många kontaktytor, både internt och externt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Nästa steg

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan så snart som möjligt, men allra senast 30 september 2024.

Om du har frågor om rollen eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Niclas Gustavsson Lander, Chef på Underhållsstöd, 010-450 30 96.

Då Preem bedriver en samhällsviktig verksamhet genomförs alltid bakgrundskontroll samt alkohol-/drogtest inför ett anställningserbjudande. Vid intervju ska för Sverige godkänd ID-handling kunna uppvisas. Preem är även till del ett säkerhetsklassat företag och en säkerhetsprövning med registerkontroll kan därför genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen genomförs i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Facklig kontaktperson finns här.

Varmt välkommen med din ansökan!


Liknande jobb

Publicerad: 2024-08-22
  • Stockholm
  • Heltid
Publicerad: 2024-06-27
  • Åhus