Snabbfakta

    • Jönköping
  • Heltid
  • Rekrytering

Kategorier:

  • Chefer och ledare

Ansök senast: 2021-12-18

Operativ inköpare till Saab i Huskvarna

Publicerad 2021-10-19


Har du tidigare erfarenhet inom operativt inköp och känner dig redo för nästa utmaning? Till Saab i Huskvarna söker vi nu omgående en operativ inköpare för ett uppdrag på konsultbasis som förväntas pågå till sista juni 2022 med goda möjligheter till en förlängning. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som operativ inköpare ansvarar du för inköp och avrop av varor och tjänster främst mot fastställda ramavtal. Tjänsten innebär så väl operativt som taktiskt inköp där du kommer att ha löpande kontakt med leverantörer, entreprenörer, och legotillverkare. Du har ett operativt ansvar mot leverantör gällande bland annat ledtider, fakturering och reklamationer. I din roll ingår även att säkerställa att inköp görs i enlighet med satta inköpsprocesser. Du kommer att sitta ihop med tre andra personer och även ha nära kontakt med konstruktörer och produktion.

Vem är du?
För att passa i rollen har du en eftergymnasial utbildning inom relevant område och ett par års arbetslivserfarenhet som inköpare. Har du arbetat i en större internationell organisation tidigare är detta meriterande. Rollen kräver god kommunikativ förmåga i tal och skrift i så väl engelska som svenska. För att trivas i rollen tror vi att du är resultatinriktad, driven och flexibel. Du har en förmåga att skifta fokus mellan flera arbetsuppgifter och samtidigt leverera resultat. Som person är du prestigelös, en god lagspelare och har ett innovativt tankesätt. Du är orädd, kontaktsökande och drivs av att skapa långvariga relationer

Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se. Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Liknande jobb

Publicerad: 2021-11-10
  • Trollhättan
Publicerad: 2021-11-04
  • Flen
  • Heltid
Publicerad: 2021-11-24
  • Stockholm