Snabbfakta

    • Åhus

Kategorier:

  • Bygg och anläggning

Ansök senast: 2024-08-06

Malmberg Water söker alltid projekteringsledare

Publicerad 2024-05-03

Malmberg är en global marknads- och teknikledare inom cleantech. Ett svenskt familjeägt företag grundat 1866, vårt primära fokus är design, produktion och utveckling av teknik och lösningar för vattenrening, biogas uppgradering, geoenergi och borrning. Malmberg arbetar för en bättre framtida miljö under mottot ”We’re Generation Zero.”

Ända sen 1866 har Malmberg drivits av att erbjuda banbrytande tekniker och lösningar inom vattenrening, borrning och energi. Genom århundradena har företaget varit en symbol för innovation, kreativitet och engagemang för att tillhandahålla lösningar för rent vatten och ren energi.

Efter ett framgångsrikt år 2023, där företaget rapporterade en rekordomsättning på 780 MSEK med en stabil lönsamhet, ser framtiden ljus ut för Malmberg. Under 2024 förväntar vi oss att se en fortsatt stark tillväxt på Malmberg, med en ökning av omsättningen och bibehållen lönsamhet.

För att möta den ökande efterfrågan och säkerställa fortsatt framgång söker vi ständigt efter ny kompetens för att förstärka vårt företag. Det gör att vi alltid är intresserade av att komma i kontakt med personer som har engagemang och kunskaper som vi behöver. Kompetenta projektledare är en sådan roll som alltid är på tapeten hos oss. Kanske det är du?

 

Vad kommer du att göra hos oss?

Som projekteringsledare är ditt främsta ansvar att leda projekteringsarbetet och samordna processingenjörernas och konstruktörernas framdrift. Du är ledande för planering och genomförande i projekteringsgruppen och håller regelbunden kontakt med projektledningen för att stämma av att ni är på rätt väg. Projektering är en kreativ process med ett systematiskt arbetssätt.

Vi arbetar i några av de största investeringsprojekt som genomförs i kommuner runt om i Sverige med om- och nybyggnad av vattenreningsverk. Våra kunder finner du i offentliga sektorn hos kommuner, och även privata processindustrier.

Det är ett kommunikativt, varierande och komplext arbete där samarbete med människor i olika roller inom projektet står i fokus så det är en fördel att du uppskattar det arbetssättet.

Du tillhör teknikgruppen, ett sammansvetsat och ambitiöst team med en bra spridning på erfarenhetsnivå. Tjänsten utgår från vårt kontor i Lund eller huvudkontoret i Yngsjö. Resor till site förekommer men kan anpassas.

 ”Friheten är toppen! Livspusslet med småbarn möts av stor förståelse från kollegor och chefer”

 

Vem är du?

Vi är intresserad av dig som har erfarenhet av projekteringsledning och som är van att leda projekt inom vattenrening eller liknande bransch. Du som endast har några års erfarenhet i rollen är också intressant och ges bra möjligheter att utvecklas i din roll hos oss.

Kanske har du tidigare arbetat som konstruktör, men oavsett har du ett antal års erfarenhet av samordning av rör/maskinprojektering, speciellt CAD (Plant 3D/Inventor). Har jobbat med flödesscheman, rambeskrivningar, hydraulisk profil, utrustningslistor blir vi ännu gladare! Är du som vi går du igång på utmaningar och är trygg i en entreprenörsdriven organisation

Har du tidigare erfarenhet från VA-branschen är det meriterande men inget måste.

Som person har du förmågan att skapa förtroende och har ett genuint intresse för projekteringsledning. Du värderar gemenskap högt genom att vilja vara med och bidra till en härlig stämning samt delar gärna med dig av din kompetens. Du är inte rädd att ta tuffa beslut, att stötta projektörerna, men även ställa krav. Arbetet innebär frihet under ansvar varför du behöver vara initiativtagande och beslutsam inom de ramar som respektive projekt har. Med flera eller ett par års erfarenhet av arbete i rollen som projekteringsledare från exploateringsprojekt, byggprojekt, berg/tunnel, väg, mark eller VA så har du införskaffat en bra plattform och god förståelse för rollen och byggprocessens alla delar.

Du har en relevant eftergymnasial utbildning på universitets- eller högskolenivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet. För denna tjänst förutsätter vi att du har goda datakunskaper samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

”Det är ett företag med möjligheter för den som vill växa och utvecklas. Hög kompetens på medarbetarna och en företagskultur som respekterar individen. Därför trivs jag så bra.”

 

Varför börja på Malmberg?

Hos oss ges du chansen att vara med och aktivt bidra i arbetet kring klimatutmaningar. Vi uppmuntrar eget tänkande och har som ett familjeägt bolag korta vägar till beslut. Hos oss på Malmberg får du det bästa av två världar! Du får den lite mindre verksamhetens fördelar med det nära och familjära anslaget och samtidigt den växande marknaden med kunder över hela landet i en verklig framtids- och tillväxtbransch. Vi har höga ambitioner och växer kontinuerligt. Beroende på dina intressen kan Malmberg erbjuda olika karriärmöjligheter inom miljöteknikområdet både i Sverige och internationellt.
Start - Malmberg SE

Sök redan idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta teknikchef Taino Bendz, taino.bendz@malmberg.se eller rekryteringskoordinator Alma Boklund, alma.boklund@malmberg.se

Vi vill understryka att denna annons kommer att vara öppen och tillgänglig under en längre tid. Om din ansökan väcker intresse och om ett nästa steg i processen blir aktuellt, kommer vi att återkomma till dig för vidare dialog och eventuella ytterligare steg. Vi vill informera om att vi är på semester under veckorna 29-31 och kommer därför inte att kunna ge någon återkoppling under denna period. Vi är tillbaka vecka 32 och ser fram emot att hjälpa dig då. Tack för din förståelse!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Liknande jobb

Publicerad: 2024-06-20
  • Borlänge
  • Heltid
Publicerad: 2024-06-18
  • Arboga
  • Heltid
Publicerad: 2024-06-10
  • Huskvarna
  • Heltid