Snabbfakta

    • Upplands Väsby

Kategorier:

  • Bygg och anläggning
  • Elkraft och energi

Ansök senast: 2022-03-07

Skiftgående Drifttekniker till Högbytorp

Publicerad 2022-01-06

Upplands Väsby | Tillsvidare

 

E.ON är ett energibolag med hjärtat i hållbarhet och vi verkar på en marknad i ständig förändring där ett nytt energilandskap växer fram och efterfrågan på förnybar energi ökar. Vi är med och driver omställningen, vi förnyar Sverige och vi vill att vår omtanke om framtiden genomsyrar allt vi gör.

 

Om tjänsten

Nu gör vi vår största satsning någonsin och ställer om till 100% förnybar och återvunnen energi, istället för att leva på naturen, måste vi börja leva med den. Ett stort men spännande uppdrag, och för att kunna nå dit behöver vi smarta, drivna och passionerade människor hos oss som vill göra skillnad för morgondagen.

E.ON investerar i en helt ny kretsloppsanläggning vid Högbytorp i Upplands-Bro kommun i nordvästra Stockholm. Med anledning av detta söker vi nu en engagerad drifttekniker som vill vara med och hjälpa oss att uppnå framgång i vår verksamhet och bidra till att utveckla samhället.

Du får möjlighet att komma in i en verksamhet med den senaste tekniken och ett företag som har ett framåttänk när det gäller utveckling. Vi söker nu en drifttekniker som vill arbeta hos oss inom enhet drift på E.ON Högbytorp och bidra till att skapa en bättre morgondag. 

I tjänsten som drifttekniker kommer du, under ledning av din skiftledare och tillsammans med kollegorna i skiftlaget främst arbeta med optimering av våra produktionsanläggningar. I rollen ingår att starta och stoppa pannor samt arbeta med tillsyn så som exempelvis rondering. Vidare kommer du svara för våra säkerhets-, kvalitet-, miljö- och arbetsmiljömål upprätthålls och utvecklas i enlighet med uppgjorda strategier men även arbeta med rapportering av drift och underhåll. I tjänsten så ingår det även beredskapstjänstgöring


Vi söker

Vi söker dig som tycker om att arbeta med problemlösning och att anta härliga utmaningar i vardagen. För att trivas i rollen har du förmodligen en utbildning till drifttekniker eller driftingenjör, men kan även ha skaffat dig dessa kunskaper genom annan erfarenhet. Om du har en bakgrund inom fjärrvärmeproduktion från fastbränsleanläggningar så blir vi lite extra nyfikna på dig.

Du kommer främst att arbeta på Högbytorp i rollen ingår även rondering på våra andra anläggningar i Upplands Väsby, vilket förutsätter att du innehar körkort.

Vidare ser vi gärna att du är nyfiken, är ansvarsfull och gillar att arbeta med förbättringsarbete. Du kan arbeta självständigt men föredrar att ingå i ett sammansvetsat lag. Då vi sätter Safety First så tror vi att det är en självklarhet att du arbetar för din och andras säkerhet.

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning.

Välkommen att söka och var med oss på vägen mot ett hållbart samhälle! Sista ansökningsdatum är den 31 januari men då vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess så kan tjänsten komma att tillsättas innan sista datum.

 

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef:

 

Mikael Söderlund, +46 738 416079


För fackliga frågor, vänligen kontakta: 


Mats Ekblom, Unionen, +46 705 259188 
Carl-Johan Johansson, Akademikerna, +46 702 163611 
Michael Andersson, Ledarna, +46 705 250129 
Mats Lundberg, SEKO +46 730 499778  

 

E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. 75.000 medarbetare i 15 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra affärsområden för smarta nät och kundlösningar.

Liknande jobb

Publicerad: 2021-12-21
  • Borlänge
  • Heltid
Publicerad: 2022-01-20
  • Skellefteå
  • Heltid
Publicerad: 2022-01-24
  • Linköping
  • Heltid