Snabbfakta

    • Göteborg

Kategorier:

  • Design och produktutveckling
  • Maskinteknik
  • Konstruktion

Ansök senast: 2022-01-22

CREO Konstruktör

Publicerad 2021-10-19

Är du en av dem som gillar att ha en helhetsbild eller vill du hellre fokusera på detaljer?

Eller är du den som helst vill göra både och, samtidigt som du får utlopp för dina kreativa och analytiska sidor för att hitta de bästa lösningarna - fortsätt läsa, du kan vara den vi letar efter!

Vi letar efter dig som har tidigare erfarenhet av att konstruera i CREO och vill fortsätta utvecklas antingen på uppdrag hos någon av våra kunder eller i något av våra inhouse projekt.

Som konstruktör ansvarar du för att konstruera och utveckla ditt teknikområde som en del av ett tvärfunktionellt team. Du arbetar nära teammedlemmar och andra konstruktörer som ansvarar för närliggande komponenter. I rollen ingår också att delta i konceptstudier och förbättringsarbete samt kommunikation med leverantörer.

Du har en ambition att ständigt utvecklas och anta nya utmaningar. Som person är du flexibel och serviceinriktad för att snabbt kunna anpassa dig till kundens behov.

Vi värdesätter personer som har förmågan att lösa problem med ett driv och engagemang som inspirerar och smittar av sig till andra.

Erfarenhetskrav:

B.Sc eller M.Sc inom Maskinteknik, Produktutveckling eller liknande

Minst 1 års erfarenhet av konstruktion i CREO

Kunskap inom andra CAD-verktyg så som CATIA V5, NX m.fl är meriterande

Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som i skrift

OM SIGMA INDUSTRY WEST
Som arbetsgivare har vi gjort oss kända för vårt personliga klimat och en kultur med stor öppenhet, delaktighet och med mycket energi. Vi ser våra anställda som vår viktigaste tillgång.

Vi levererar spetskompetens inom områden som produktutveckling, UX, industriell IT, embedded, produktionsteknik och projektledning. Vi erbjuder både konsulter på plats hos kunden och projektuppdrag från våra lokala kontor. Erbjudandet sträcker sig från första produktskiss ända fram till tillverkning.

Som konsult hos oss har du möjlighet att prova på olika branscher och teknikområden, du kommer att delta i och driva projekt som ligger i teknisk framkant och utveckla produkter för en bättre morgondag. Våra kunder är världsledande produktbolag inom flera olika branscher, men majoriteten finns idag inom fordonsindustrin i Västsverige.

Sedan starten 2014 har vi haft en fantastisk utveckling. Tillsammans med våra dotterbolag Sigma Embedded Engineering och Sigma Energy & Marine är vi idag över 300 anställda.
Vi finns även i USA och Norge.

VAD KAN VI ERBJUDA?
Vi tycker om att göra saker ihop och strävar efter en bra mix av jobb och fritid.Det kan vara AWs, event, träningsaktiviteter, alpresor eller inspirationsföreläsningar. Vi har gjort många roliga resor ihop och förra gången seglade vi i Kroatien, vilket var fantastiskt att få uppleva tillsammans.
Och JA – vi har både en egen foodtruck och ett eget band :)

Kompetensutveckling har alltid varit viktigt för oss och förutom utvecklingsmöjligheter i ditt konsultuppdrag och diverse tekniska utbildningar har vi interna program för personlig utveckling. Flow by Sigma är ett program som fokuserar på bl.a balans i vardagen, hur man sätter och når personliga mål och hur man hanterar förändringar. Vi har även ett mentorsprogram som startar upp varje år med ett antal mentorer och adepter. Vi erbjuder också Linkedin Learning licenser för de som är intresserade av digitala självstudier.

Vi tror att självbestämmande, delaktighet och inflytande skapar den motivation som krävs för att du ska lyckas nå dina personliga mål. Våra medarbetare har valt oss som arbetsgivare för att vi delar just denna syn på karriären, framtiden och livet i stort. Hos oss är vem du är lika viktigt som vad du gör. Ambitionen äratt hitta en form som ger dig möjlighet att växa och utvecklas till något stort tillsammans med våra uppdragsgivare.

SIGMA GROUP
Som en del av Sigmagruppen erbjuder vi det bästa av två världar; stabilitet och entreprenörsanda. Sigma består av ett flertal bolag inom olika tekniska kompetensområden och har idag över 3500 anställda och verksamhet i 11 länder. Detta gör oss till Sveriges största privatägda konsultgrupp.

Kontakt

Rekrytering sker löpande. För mer information kontakta:

Simon Karlsson,
simon.karlsson@sigma.se

Liknande jobb

Publicerad: 2021-12-01
  • Uppsala
  • Heltid
Publicerad: 2021-11-23
  • Uppsala