Snabbfakta

    • Stockholm
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2024-11-15

Beredare till OneCo i Stockholm

Publicerad 2024-09-16


Är du en strukturerad och kommunikativ person som trivs med att arbeta självständigt?
OneCo erbjuder dig utmanande projekt, familjär stämning, kompetensutveckling och goda arbetsvillkor. Vi arbetar i en framtidsbransch och bedriver en samhällsviktig verksamhet där vi hjälper våra kunder med service och underhåll av deras energiinfrastruktur.
Just nu söker vi beredare till vår verksamhet i Kungens kurva.


Om tjänsten
Som beredare ansvarar du i huvudsak för beredning av anslutningsärenden och projekt inom lokalnät 0,4–24 kV mot våra kunder med elnät. I tjänsten ingår arbetsuppgifter såsom:

- Utföra el utredningar, fältmätningar och markundersökningar
- Ansvara för att sammanställa materiallistor, arbetskartor och ta fram övriga beredningshandlingar/tekniska beskrivningar som uppdraget kräver
- Göra kostnadskalkyler inklusive framtagning av underlag för dessa
- Att utifrån beställarens önskemål ta fram materialåtgång, räkna på arbetstimmar och sammanställa byggunderlag med dokumentation
- Uppdatera uppdragets dokumentation under uppdragets gång

Arbetet innebär mycket kontakter med beställare, leverantörer, myndigheter, markägare och självklart med våra projektledare och montörer


Vem är du?
Vi söker dig som är strukturerad och trivs med att arbeta självständigt. Du är en person som ser helheten i ett projekt utan att tappa detaljerna. Som person har du förmågan att kommunicera rakt och tydligt samt har en väl utvecklad social förmåga då kontaktytorna är många. Du behöver vara noggrann, inte minst när det gäller att hålla tidsramar. Då detta är en nyinrättad tjänst är det viktigt att du har tidigare erfarenhet av dessa arbetsuppgifter och är självgående.

Du ska ha en relevant 3-årig gymnasieutbildning med elteknisk inriktning eller annan likvärdig utbildning samt några års erfarenhet av arbete med eldistribution/distributionsberedning. Du ska ha tidigare erfarenhet av EBR och utbildning inom beredning.
B-körkort är ett krav, så även god datorvana samt flytande svenska i tal och skrift. Stämmer ovanstående in på dig så tveka inte utan skicka in din ansökan idag.


Om verksamheten
På OneCo kommer du att bli en del av ett härligt gäng. På vårt kontor har vi en positiv atmosfär. Hos oss kan du räkna med en variationsrik vardag inom en platt organisation där du får möjligheten att utvecklas och vara med och påverka.
OneCo är inne i en tillväxtfas där just du i denna roll kommer bli en nyckelperson där du kommer komma in i en fas där just du kan forma innehåll i rollen som i tillväxtområdet som helhet.

Vi på OneCo erbjuder även friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg, möjlighet att löneväxla till pension, ersättning för läkarvård och sjukvårdande behandlingar samt ersättning för receptbelagd medicin upp till högkostnadsskyddet. Vi har även rabatterade gruppförsäkringar som du har möjlighet att teckna och betala via löneavdrag.

Urval sker löpande, så ansök nu.

För mer information besök gärna https://www.oneco.se/

#LI-HG1

Liknande jobb

Publicerad: 2024-08-23
  • Finspång
Publicerad: 2024-09-11
  • Göteborg
  • Heltid