Snabbfakta

    • Frövi

Kategorier:

  • Automation
  • Elkraft och energi
  • Produktion och processteknik

Ansök senast: 2021-12-10

Automationstekniker på Massabruket

Publicerad 2021-10-11

Vill du vara med och skapa ett underhållsarbete i världsdklass?

Nu behöver vi på BillerudKorsnäs i Frövi stärka vår verksamhet med en tjänstemannabefattning som automationstekniker till Massabrukets underhållssektion. Rollen som tekniker spänner över ett ganska brett kompetensområde. Du får arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö där säkerhet alltid är högsta prioritet och där din insats är central för verksamhetens gemensamma resultat. Du deltar aktivt för att finna lösningar på mer komplexa problem som uppstår samt identifierar åtgärder som bidrar till att öka driftsäkerheten och höja anläggningens tillgänglighet avseende dess utrustning. Du kommer att jobba proaktivt med förebyggande underhåll och livscykelplaner för viktiga el och instrumentutrustningar. I rollen ingår att planera och samordna större aktiviteter för utrustning och ställverk inför och under revisionsstopp och bistår organisationen när kopplingar på högspänningsutrustning skall utföras, samt att vid behov praktiskt och tekniskt supportera underhållsorganisationen.

Kvalifikationer

Vi söker dig med minst gymnasial utbildning inom automation och som har erfarenhet inom yrket. Erfarenhet kring avhjälpande och förebyggande underhåll, erfarenhet inom industriella automationsanläggningar dess komponenter och styrning, fördjupade kunskaper inom el/ automation, motorstyrningar, drifter och regleringar. Du hanterar både svenska och engelska i tal och skrift. Du har B-körkort och god datorvana.

Personliga egenskaper

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har förmågan att kommunicera och har lätt för att samarbeta, skapa relationer samt att dela med dig av kunskap och resultat på ett målgruppsanpassat sätt. Du ser inga hinder i att arbeta i ett högt tempo och ser problemlösning som en utmaning. Du är analytisk och kreativ har god känsla för planering, ordning och reda. Du är noggrann och strukturerad i planering, genomförande, dokumentering och uppföljning och skapar hållbara förbättringar och resultat.

Kontakt

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas i första hand av Per Andersson, Sektionschef Sulfatfabriken Tel: 070-167 73 72.

Har du frågor om rekryteringsprocessen ber vi dig ta kontakt med Natasha Anderberg, HR Business Partner Frövi. Tel: 072-205 71 66.

Liknande jobb

Publicerad: 2021-08-29
  • Stockholm
Publicerad: 2021-09-02
  • Jönköping