Snabbfakta

    • Västerås

Kategorier:

  • Automation

Ansök senast: 2024-08-02

Automationsingenjör inom robot och PLC programmering

Publicerad 2024-06-03

På Prevas tror vi på att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet också att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. 

Hello Opportunity!

Vi söker en passionerad automationsingenjör som vill vara med och forma morgondagens innovationer. Hos oss får du chansen att inte bara lösa problem, utan att skapa nya lösningar från grunden. Vi söker dig med erfarenhet inom robot- och PLC-programmering, som trivs i en aktiv miljö där varje dag innebär nya utmaningar.

Dina arbetsuppgifter sträcker sig från spännande projekt från start till mål till att samarbeta i offertprocessen och konceptutvecklingen. Du kommer att arbeta med modern teknik som ABB-robotar och Siemens PLC/AC500.
Meriterande om du har tidigare erfarenhet av simuleringsverktyg som Robotstudio. 

Du har B-körkort och behärskar både svenska och engelska flytande.

Hos oss får du inte bara möjlighet att utvecklas professionellt, utan också att påverka. Vi tror på frihet under ansvar och ger dig chansen att driva dina egna projekt med stöd från vårt kompetenta team.

Hello team!

Avdelningen du blir en del av arbetar med kundåtagandeprojekt som sträcker sig från enkla reservdelsordrar till avancerade specialbyggda maskiner och automatiserade robotceller. Vi är verksamma främst i Sverige, med fokus på Mälardalen, men vi har även internationella kunder.

Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team av 16 personer. Tillsammans med våra el- och mekanikkonstruktörer, automationsingenjörer (PLC- och robotprogrammerare) samt mek- och elinstallatörer, följer vi projekten från offertstadiet till slutförande. Vår metodik innebär att vi bygger och testar så mycket som möjligt i vår verkstad innan leverans, och din roll är avgörande i varje steg av processen. Och du, vi har helt nya härliga lokaler på Tunbytorp i Västerås som invigs i dagarna!

Hello Team Player!
För oss är gemenskap och delaktighet viktigt där alla bidrar med sin kunskap i en lärande miljö. Trivs du att arbeta i en familjär atmosfär där vägen från idé till handling är kort och möjligheten att göra skillnad stor så är Prevas något för dig. Vi erbjuder spännande uppdrag, trevliga kollegor, en inspirerande arbetsmiljö och individuella utvecklingsplaner. Vi strävar alltid efter att finna rätt upplägg som passar just dig för att få ihop livspusslet.

Även om du inte känner dig helt speglad i varje jobbkrav som listas i annonsen uppmuntrar vi dig ändå att kontakta oss och ansöka! Forskning har visat att kvinnor och underrepresenterade grupper ofta bara ansöker när de känner sig 100% kvalificerade. Vi är engagerade i att skapa ett rättvist, inkluderande företag med mångfald och vi uppmuntrar starkt sökande av alla kön, åldrar, etniciteter, kulturer, förmågor, sexuell läggning och livserfarenhet att ansöka.

Hello Next Step!
Du är varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Sandra Hansson, sandra.hansson@prevas.se om du vill veta mer om tjänsten eller helt enkelt bara vill ha en öppen dialog kring en gemensam framtid.

Och du, följ oss gärna på LinkedIn och Instagram.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser

Liknande jobb