Snabbfakta

    • Västerås

Kategorier:

  • Automation

Ansök senast: 2024-10-18

Automationsingenjör inom Processindustrin

Publicerad 2024-08-19

Prevas tror vi påatt teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar ochhar full tilltro till attdu som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro påmänniskan ochärövertygade om att din utvecklingär vår utveckling. Vi vet ocksåattvår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur påjust det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen.

Rollen som automationsingenjör hos oss på Processautomation
Vi arbetar med systemleveranser och större projekt inom processautomation och elkraft hos industrikunder. Vi tar ansvar från förfrågan till leverans där vi leder, konstruerar, programmerar, installerar och tar i drift. Vi har nu många intressanta projekt framför oss och söker därför fler kollegor som vill utvecklas tillsammans med oss!
Arbetet bedrivs i huvudsak på vårt kontor, men också på plats hos kund i samband med service, installationer och idrifttagningar. Vi arbetar främst med industrikunder och industriella processer, där vi gör kunders produktionsprocesser mer effektiva och säkrare. Som automationsingenjör är du en del av Prevas leveransteam där du deltar i projekt från start till slut. Din uppgift blir att arbeta med programmering av automationssystem och drivsystem för att lösa de problem, och utveckla de funktioner som våra kunder behöver i sina processer. I arbetsuppgifterna ingår allt från att sätta sig in i kundens problematik, utveckla en lösning på problemet och ta lösningen i drift. Arbetet kräver både interna och externa kontaktytor, samt en hög grad självständigt arbete både på det egna kontoret och på plats hos kund.

Vem är du?
Du har erfarenhet av process automation. Troligen har du en relevant utbildning inom området. Du bör ha goda kunskaper om Siemens automations produkter och TIA-portal, samt även erfarenhet av andra typer av drivsystem.
Du behöver tala flytande svenska, och kommunicera på engelska, både i tal och i skrift. Ett genuint intresse för programmering av automationssystem och drivsystem är viktigt.
Vi ser att du får energi av att göra skillnad för medarbetare, teknik och kunder.

Att jobba på Prevas är kul!
Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har inte bara en stark tro att teknik gör världen bättre, vi tror också på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. Utvecklingsmöjligheterna är många och uppdragens karaktär bestäms utifrån din egen kunskap, ambition och intresse. Du bestämmer riktning och vi finns där för att hjälpa dig framåt.

På Prevas Mälardalen är vi drygt 200 medarbetare vilket gör oss till regionens ledande konsult leverantör. 

Visst låter det spännande?
Ring till Ali Akbar 076-725 79 61 så berättar han mer om tjänsten! Vi ser fram emot din ansökan. Har du en LinkedIn profil eller ett uppdaterat CV är ansökan bara några knapp tryck bort. 

Och du, följ oss gärna på LinkedIn och Instagram.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser

Prevas värdegrund
Gemensamma kärnvärden är nyckeln till vår framgång. De banar vägen för bättre kommunikation och samarbete, minskar behovet av detaljerade regler och förordningar och gör vår organisation mer agil och dynamisk. Att dela värderingar ger större frihet att agera utan detaljerade regler. Att dela gemensamma värderingar betyder inte att vi alla är lika. Vi älskar skillnader och främjar mångfald. Vi tror att unika individer är viktiga för att skapa starka och framgångsrika team. Våra värderingar styr vårt dagliga beteende gentemot både kunder och medarbetare. När vi respekterar våra värderingar och uppträder i enlighet med dem, ger vi uttryck för vår företagskultur. På Prevas sammanfattar vi våra värden i akronymen BOAT – Business driven, Open-minded, Active och Team player.

Liknande jobb

Publicerad: 2024-08-27
  • Jönköping
Publicerad: 2024-08-27
  • Gothenburg
Publicerad: 2024-07-11
  • Göteborg