Snabbfakta

  • Stockholm

Kategorier:

 • Systemutvecklare

Ansök senast: 2024-07-19

ALTEN Industry söker Mjukvaruutvecklare

Publicerad 2024-06-17

Se hit! Har du tidigare erfarenhet av mjukvaruutveckling eller systemutveckling och är sugen på att ta dig an nya utmaningar inom Flyg och Försvar? Då borde du ansöka direkt!

Vad erbjuder vi?

På ALTEN är varje individ lika värdefull när vi utvecklar morgondagens värld idag. Vi möter framtida utmaningar genom att bidra med relevant kompetens i våra kunders projekt och ge våra medarbetare möjlighet att nå sin fulla potential. Det gör vi genom att erbjuda tekniska utmaningar, utvecklande möjligheter, inspirerande gemenskap och chansen att bidra till en hållbar framtid.

 

Vi är övertygade om att din utveckling styrs av din passion och drivkraft. Genom att vara verksamma inom flera olika branscher kan vi erbjuda ett brett utbud av uppdrag och en möjlighet att påverka både din omvärld och din egen utveckling framåt.  Med ett coachande ledarskap guidar våra ledare dig i rätt riktning. Vi erbjuder även personliga utbildningsmöjligheter genom din individuella utbildningsbudget, som du kan nyttja i vår interna ALTEN Academy eller på externa kurser.

 

På ALTEN finns alla möjligheter till inspirerande gemenskap och att få göra det du tycker är roligt, tillsammans med dina kollegor. Under våra Tech Weeks får du höra vad dina kollegor jobbar med och även en chans att själv dela med dig av dina erfarenheter. Vi har flera interna nätverk, såsom ALTEN Sports och Women@ALTEN, där du ges möjlighet aktivera dig tillsammans med dina kollegor eller driva frågor och ämnen som just du brinner för.

 

För oss är balansen mellan arbete och fritid viktig – därför ger vi dig tre extra lediga dagar per år. Dessutom är alla våra anställda anslutna till kollektivavtal och erbjuds förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Din roll som Mjukvaruutvecklare 
Som mjukvaruutvecklare hos ALTEN så kommer du spela en nyckelroll i att stärka sektionen för integration av mjukvara och hårdvara. Rollen kan variera från mjukvaruutveckling med C++ och/eller Python till att även inkludera testintegrering av hårdvara och mjukvara med Linux. Du kan även få möjligheten att ta dig an roller som systemägare, systemutvecklare eller systemarkitekt. 

Vi letar efter dig som har:
Vår främsta prioritet är att alltid matcha dig mot uppdrag som intresserar dig. För denna roll söker vi ingenjörer inom alla erfarenhetsnivåer, från några års erfarenhet till väldigt Senior. Beroende på din bakgrund och intresse kan rollen variera från mjukvaruutveckling, systemutveckling, systemarkitektur, testintegration av mjukvara & hårdvara till att även inkludera mer management som teamleader eller teknisk ledare. Vi lägger även stor vikt vid att du har ett genuint intresse och erfarenhet av utveckling inom Inbyggda System. Vi ser att du har:

 • Svenskt medborgarskap
 • Erfarenhet från C++, C och/eller Python
 • Erfarenhet av Linux
 • Väl införstådd med objektorienterad programmering
 • Intresse av både mjukvara och hårdvara

 

Om ALTEN

ALTEN är ett av Europas största konsultbolag inom teknik, IT och Life Sciences med över 57 000 anställda i fler än 30 länder. Vi är en global aktör med lokal närvaro, med 1400 engagerade kollegor från Lund i söder till Skellefteå i norr. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Flyg & Försvar, Energi, Industri, Offentlig sektor och Life Sciences.

 

ALTEN har i fyra år i följd utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Liknande jobb

Publicerad: 2024-07-01
 • Borlänge
 • Heltid
Publicerad: 2024-06-30
 • Malmö
 • Heltid