Inspiration

Sista rycket innan ledigheten – låt oss inspireras!

Är det kanske det kanske sista rycket som gäller nu? För många är det så just idag. Jag har jobbat lite mer än jag hade tänkt denna vecka och ser nu så otroligt mycket fram emot att få gå in helt i min egen och familjens värld.

Många kommer tillbaks efter semestern med ny kraft och vill använda den till att förbättra, i både stort och smått. Ofta funkar dock inte de förändringsprojekt företag driver. Kan det ha att göra med att man glömt bort den mänskliga faktorn? Det är ju människor som faktiskt ska vilja göra förändringen, annars blir det inget.

Camilla Serpa på Formation har här hjälpt oss sätta ord på just hur man får igång allt det nya genom personerna i organisationen. Läs den som en inspiration inför hösten och fundera på vilka som kan bli dina allierade och hur du ska berätta om din vision på ett medryckande sätt!

Även om man kanske inte alls vill jobba under de kommande veckorna så kommer tankarna finnas där. Det kan vara klokt att hjälpa dessa ta en riktning, bara putta dem lite på vägen. Det är inte sällan, iallafall jag, kommer på de bästa idéerna och tillvägagångssätten när jag är mitt i något helt annat.

Nu släpper jag strax tangentbordet, tar en djupt andetag och går in i ledighetsmode. Hoppas du får göra detsamma snart!

Jag önskar dig en underbar sommar 😀

Hälsningar

Helena Torhage