Vattenfall

Lediga jobb Vattenfall


Letar du efter nya utmaningar i din karriär? Hos oss på ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan kan du skapa dig en överblick över vilka lediga jobb hos Vattenfall du kan söka just nu. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten såsom information kring placeringsort, befattning, ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Vattenfall du vill söka gör du det direkt via en länk i respektive annons.

Vattenfall är ett energiföretag ägt av den svenska staten med cirka 20 000 anställda inom koncernen. Företaget är producent av elektrisk energi, fjärrvärmeleverantör samt elnätsägare genom dotterbolaget Vattenfall Eldistribution AB. I över 100 år har Vattenfall elektrifierat industrier, levererat energi till människors hem och genom innovativa lösningar moderniserat vårt sätt att leva. På grund av bolagets omfattande organisation finns det ofta en mängd lediga jobb hos Vattenfall du kan söka. 

En hälsosam och inspirerande arbetsmiljö

Vattenfall är ett företag som månar om sin personal. Man strävar efter att erbjuda en rolig och inspirerande företagskultur med en flexibel, kreativ miljö där innovativa, nytänkande lösningar uppmuntras. Man arbetar även för att varje enskild medarbetare ska uppleva en god balans mellan arbete och fritid genom att tillhandahålla rätt verktyg för att kunna anpassa arbetet efter livspusslet.

På Vattenfall vill man representera mångfald. Man arbetar efter synsättet att inkludering och mångfald leder till ökat engagemang, nytänkande, en bättre gemenskap och därmed förbättrade affärsresultat. Som anställd på företaget får du uppleva ett arbetsklimat där dina kollegor är generösa med sina kunskaper och idéer och där ni ställer upp för varandra.

Stora möjligheter till utveckling

Vattenfall är en arbetsgivare som ger dig mycket goda möjligheter till utveckling anpassat efter dina förutsättningar och ambitioner. Du kommer att få intressanta utmaningar samt möjlighet att leda förändringar som påverkar vår jords framtid. Du kommer att uppmuntras till att stärka dina kompetenser som ett led i företagets ambition att bygga en högpresterande, lustfylld företagskultur där medarbetarna aldrig blir uttråkade.

Om intresse finns har du chansen att gå med i Vattenfalls talangnätverk, där du enkelt får en överblick över kommande karriärmöjligheter inom bolaget samt event och aktiviteter som ger dig inspiration. Du får även möjlighet att ta del av ett brett utbud av utbildningar och mentorskap.

Hitta lediga jobb hos Vattenfall här på Ingenjörsjobb.se

Vattenfalls vision är att göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. Vill du ha ett meningsfullt jobb där du bidrar till att skapa morgondagens hållbara energilösningar? Då är Vattenfall rätt arbetsgivare för dig. I din roll kommer du att arbeta för en säker och pålitlig energiproduktion som ger fossilfri el för framtiden.

Vill du bli en del av Vattenfall och vara med i skapandet av en fossilfri framtid? Upptäck massvis med lediga jobb hos Vattenfall på ingenjörsjobb. se redan idag, och hitta just din drömtjänst!