Thermo Fisher Scientific

Thermo Fisher Scientific är en av världens ledande tillverkare och distributörer av vetenskapliga instrument och utrustning. Med sitt starka fokus på kvalitet och innovation är Thermo Fisher Scientific en attraktiv arbetsgivare för ingenjörer som söker utmaningar och utveckling inom sin karriär.

Som arbetstagare hos Thermo Fisher Scientific har ingenjörer möjlighet att arbeta med de senaste teknologierna och medverka till att lösa viktiga samhällsproblem inom områden som life sciences, diagnostik, miljöteknik och materialteknik. Företaget har en stark kultur präglad av samarbete, innovation och nytänkande, vilket gör det till en spännande och inspirerande arbetsplats.

Thermo Fisher Scientific erbjuder dessutom karriärmöjligheter och utbildningsprogram för sina anställda, inklusive möjligheter till specialistutbildning och internationella utbyte. Med en stark företagskultur, hög kvalitet på arbetet och möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling är Thermo Fisher Scientific en perfekt arbetsgivare för ingenjörer som söker en meningsfull karriär inom vetenskaplig teknik.