Tetra Pak

Sökord: Tetra pak jobb, tetra pak lediga jobb

Tetra Pak lediga jobb | Ingenjörsjobb.se
Vill du vara med i arbetet för en hållbar framtid med Tetra Pak? Vi har samlat alla lediga tjänster på Ingenjörsjobb.se, gå in och sök redan idag!

Tetra Pak lediga jobb
Redan 1951 grundades Tetra Pak och väckte stor uppmärksamhet när det nya förpackningssystemet presenterades för pressen. De tetraederformade förpackningarna var redan då utformade för att göra skillnad. Tetra Pak är idag världsledande inom process- och förpackningslösningar för livsmedel. Med ett jobb på Tetra Pak får du chansen att inte bara utvecklas själv utan att vara med och utveckla en hållbar framtid. Därmed har Tetra Pak tagit fram fem center för forskning och utveckling som arbetar med massor av projekt över hela världen.

Ta nästa steg i din karriär genom att söka ett av Tetra Paks lediga jobb här på Ingenjörsjobb.se. Skulle det inte finnas någon tjänst ute som du känner passar just dig kan du alltid starta en bevakning så mejlar vi dig när nya tjänster kommer ut.Tetra Pak jobb – ett steg mot framtidens livsmedelsförpackning
Livsmedel ska vara säkra och tillgängliga överallt, därför är Tetra Paks motto “Protect what’s good” (Bevara det goda). Detta inkluderar anställda, kunder och samhälle. Att bevara det goda är vad som definierar och genomsyrar hela Tetra Paks verksamhet. Deras strävan är att driva verksamheten på ett så miljövänligt och hållbart sätt som möjligt och de arbetar därmed långsiktigt utifrån hela livscykeln – från utvinning av råmaterial till bearbetning, tillverkning, distribution och sluthantering. Delar du denna vision så är ett av Tetra Paks jobb rätt för dig.

Tetra Paks prioriteringar
På Tetra Pak jobbar man med att skydda livsmedel och prioriteringarna är därmed:

  • Livsmedelssäkerhet – Oavsett om man är konsument, distributör eller återförsäljare så förväntar man sig säkra livsmedel. Därmed är det viktigt för kunder att ha full koll på produktionen av Tetra Paks produkter, från spårning av råmaterial fram till hyllorna i butikerna. Sedan 1961 har Tetra Pak tillverkat nya förpackningar som skyddar livsmedel från bakterier som skulle kunna vara skadliga.
  • Livsmedelskvalitet – För konsumenter av Tetra Paks produkter är en konsekvent upplevelse av smak, färg, textur och näringsvärde viktig och produkterna är därför utvecklade för att skydda och bevara livsmedel. Tetra Pak genomför noggranna tester för att se till att deras förpackningar är av högsta kvalitet.
  • Livsmedelstillgänglighet – För att kunna ta sig an de utmaningar som globalt existerar inom livsmedelssäkerheten strävar Tetra Pak efter att bygga hållbara värdekedjor för livsmedel. Beräkningar enligt FN säger att det år 2050 kommer finnas 9.7 miljarder människor i världen, vilket då innebär att livsmedelsproduktionen kommer att behöva öka med 70 % för att försörja befolkningen. Under Covid-19-pandemin har Tetra Pak jobbat med att bland annat säkerställa att barn i de mest utsatta områden fått näringsdrycker i förpackningar från Tetra Pak. 

Sök ett av Tetra Paks lediga jobb redan idag på Ingenjörsjobb.se
Tror du att Tetra Pak är platsen för dig? Sök aktuella tjänster och lediga jobb på Tetra Pak idag på Ingenjörsjobb.se. Klicka på “Läs mer” för att få upp all information om en specifik  tjänst. Sedan är det bara att ansöka via länken så är du ett steg på vägen mot din nya karriär.

Sök till Tetra Paks lediga jobb och var med och planera för framtiden!

Fler jobb från Tetra Pak

Publicerad: 2024-07-03
  • Lund
  • Heltid