Statkraft

Statkrafts lediga jobb inom ingenjörsbranschen hittas hos oss på Ingenjörsjobb.se. 

Statkraft är ett av Europas största energiföretag med verksamhet i 16 länder och är världens ledande producent av förnybar energi. Företaget arbetar med vattenkraft, vindkraft, solkraft och gaskraft och har en ledande position i Europa inom vattenkraft och har en stark närvaro i vindkraft och marknadsbaserad verksamhet.

Statkraft är en idealisk arbetsgivare för ingenjörer som söker en spännande karriär inom förnybar energi. Företaget erbjuder en bred och varierad arbetsmiljö med spännande tekniska utmaningar och möjligheter att bidra till en hållbar framtid.

Som ingenjör på Statkraft kommer du att arbeta med modern teknologi och hjälpa till att utveckla och driva innovativa energilösningar för att möta de ökande behoven av hållbar energi. Företaget värnar om en hållbar miljö och hållbar utveckling och söker kontinuerligt efter nya talanger som vill hjälpa till att forma framtidens energisystem.

Statkraft söker kontinuerligt efter kvalificerade ingenjörer med kunskap och erfarenhet inom områden som elkraft, mekanik, automation och processkontroll. Företaget erbjuder utmanande och varierande karriärmöjligheter, konkurrenskraftiga löner och förmåner, och en positiv arbetsmiljö som uppmuntrar till personlig och professionell utveckling.

Om du är en ingenjör som söker en karriär inom förnybar energi, så är Statkraft definitivt ett företag att överväga. Titta in på Ingenjörsjobb.se och hitta Statkrafts lediga jobb idag.