Sigma

Sökord: sigma jobb
sigma lediga jobb

Sigma lediga jobb | Ingenjörsjobb.se
Är du en teknisk ingenjör som letar efter ditt nästa jobb? På Ingejörsjobb.se har vi samlat alla lediga tjänster hos det tekniska konsultföretaget Sigma!

Sigma lediga jobb
Var med och skapa en bättre morgondag för människor över hela världen. Sök ett av Sigmas lediga jobb som du hittar här på Ingenjörsjobb.se. Här samlar vi alla lediga jobba hos Sigma som är ett ledande konsultföretag inom branscher såsom teknik, industri och mjukvara. Klicka på ”Läs mer” för att läsa mer om den tjänst du är intresserad av. Känner du att den aktuella tjänsten passar för dig är det bara att söka jobbet via länken i annonsen. Vill du inte söka på en gång kan du enkelt spara annonsen genom att trycka på hjärtat och sedan återkomma lite senare. Vi på Ingenjörsjobb hjälper dig att ta nästa steg i din karriär!

Sigma jobb – En bättre morgondag
”En bättre morgondag” – Detta är Sigmas slogan och något de arbetar aktivt med varje dag. Som en del av Sigma kan du vara med och göra skillnad för företag och verksamheter. Med ett gediget kunnande och ett stort engagemang tar Sigma fram nya lösningar inom många olika branscher. 

Några områden som Sigma jobbar inom är följande:
  • AI & Data science – AI & Data science är framtiden för många företag och en viktig del i att optimera verksamheter för att nå de bästa resultaten. Sigma jobbar med att göra om data till användbar information genom att identifiera och analysera data och bestämma vad som ska användas. 
  • Beräkning & Simulering – Beräkning & Simulering innebär bland annat att man kan eliminera osäkerheter och se till att produkter alltid håller högsta kvalitet. Inom detta område på Sigma kan du exempelvis jobba med materialteknik, systemkalibrering, optimering och mätmetodik.
  • Byggnadsteknik – Har du ett intresse för byggnadstekniska uppdrag har Sigma ett jobb för dig. Här kan du få vara med i alla steg i en byggprocess och komma med kreativa idéer för att optimera processerna. 
  • Cyber Security – Dataintrång och IT attacker är ett av de största hoten i vår moderna värld och det är viktigare än någonsin för företag och verksamheter att har rätt skydd. Brinner du för datasäkerhet är det detta område du ska söka dig till.
En arbetsplats med många möjligheter
Ett jobb på Sigma är ett jobb där du kan trivas och utvecklas. De har en öppen och kreativ företagskultur där de tar tillvara på den kraft som varje medarbetare kommer med. Hos Sigma är din kompetens och kunskap välkommen och du uppmuntras till att utvecklas bland annat genom samverkan inom företaget. Är du en driven ingenjör med stor passion för teknik ska du söka ett av Sigmas lediga jobb!

Sök Sigmas lediga jobb här på Ingenjörsjobb.se
Känner du att Sigma är ett företag som passar dig? Ta en titt bland alla deras lediga tjänster för att se om det finns någon ledig inom ditt område. Finns det ingen för tillfället kan du skapa en bevakning och får då ett mejl när det dyker upp lediga jobb hos Sigma. På så vis riskerar du inte att missa din drömtjänst!