PlantVision

Vem vill du vara imorgon?

Om du vill vara den som utvecklar framtidens industri tillsammans med branschens skarpaste hjärnor – då är det på Plantvision du ska vara. Om du dessutom är en person som alltid gör ditt bästa för att göra dina kollegor och dig själv lite bättre – ja, då har du verkligen hittat hem.

Plantvision består av specialister som hjälper kunder hitta rätt kvalitetsnivå inom sin verksamhet. Vi effektiviserar kunders tillverkning så att deras verksamhet fortsätter vara konkurrenskraftig. Vi digitaliserar processer så att kunders produktion är säkrad för framtiden. Det är det vi gör bäst – och älskar allra mest.

Man skulle kunna göra det enkelt och säga att vi är ett gäng konsulter som jobbar med att göra företag bättre. Och vill man vara tydligare kan man säga att vi hjälper kunder att digitalisera och effektivisera sin tillverkningsprocess och kvalitetssäkrar deras verksamheter. Vill man skryta lite kan man även lägga till att vi faktiskt är bäst i Skandinavien på det vi gör. Antagligen för att vi verkligen älskar att nörda ner oss och hitta de där smarta lösningarna som kan göra världen bättre. Idag, imorgon och i övermorgon.

Vi tycker att vi skiljer oss en hel del från traditionella konsultbolag. Något som kanske inte passar alla, men som passar oss och de vi är. En kultur som sticker ut. Vissa pratar om att en kultur sitter i väggarna. Om vår hade gjort det hade vi haft mjuka väggar.

Läs mer om vilka vi är och hur det är att jobba på Plantvision: Karriär | Plantvision