Intertek

Sökord: Intertek jobb

Intertek jobb | Ingenjörsjobb.se
Gör människors vardag säkrare tillsammans med Intertek. Här på Ingenjörsjobb har vi samlat alla lediga tjänster i en överskådlig lista!

Intertek lediga jobb
Vill du vara med och skapa en säkrare vardag för människor? Intertek har under 130 år varit företaget som verksamheter runt om i världen vänt sig till för att förbättra hållbarheten och öka säkerheten i sina produkter, system, processer och leverantörskedjor. Med ett jobb på Intertek kan du hjälpa deras kunder att finna säkerhet i vardagen genom att prova, inspektera och certifiera olika produkter och processer. Med över 1000 laboratorier och kontor i över 100 länder är det möjligt för Intertek att vara tillgängliga för kvalitetssäkring dygnet runt, varje dag!

Här på Ingenjörsjobb har vi samlat alla Interteks lediga jobb så att du enkelt ska kunna hitta en tjänst som passar dig. Klicka på knappen “Läs mer” för att få upp mer information om den lediga tjänsten du är intresserad av och ansök via länken i annonsen redan idag!

Intertek jobb – Minimerad risk och säkrad kvalitet
“Total Quality. Assured.” – Så lyder Interteks motto. Ett jobb på Intertek innebär att se till att produkter håller den kvalitet de ska göra. Det handlar om att ge deras kunder rådgivning, provning och certifiering för att produkter ska kunna konsumeras och användas på ett säkert sätt. Intertek jobbar därmed mycket med kompetensen att kunna identifiera och förklara de krav som finns för diverse produkter, tjänster, processer och ledningssystem. Kraven som ställs på dessa är baserade på offentligt tillgängliga standarder, vilket innebär att Intertek har hög integritet och är opartiska i sina uppdrag.

Intertek stöttar sina kunder
Ett jobb på Intertek innebär att du hjälper till och stöttar deras kunder med:
  • Kvalitetssäkring – På Intertek jobbar man med att säkra produkter och dess kvalitet. Längs hela värdekedjan undersöks deras kunders produkter, processer och system.
  • Hållbarhet – De ser även till att kunderna tar sitt hållbarhetsansvar.
  • Riskminimering – Minskning av risker görs genom att identifiera, förebygga och hantera eventuella sådana i kundernas verksamhet.
  • Marknadstillträde – Sist men inte minst vill Intertek att deras kunder ska växa såväl lokalt som globalt och det på ett snabbt, smidigt och säkert sätt.
Intertek jobbar för säkerhet och miljö
På Intertek i Sverige finns det möjlighet att jobba med att testa och certifiera innovativa produkter, vilket baseras på säkerhet, prestanda och möjlig miljömässig påverkan. Du kan vara med och förbättra verksamheter och dess miljöpåverkan, samt hjälpa verksamheter att uppnå sina affärsmål genom revisioner och certifieringar. Intertek gör bland annat granskning och dokumentation av produkter ute på plats och kan även göra lantbruksprovning för att verka i varje steg av jordbruksproduktresan – allt relaterat till urval, renhet, ursprung och hållbarhet.

Sök ett av Interteks lediga jobb på Ingenjörsjobb.se
Känns det som att ett av Interteks jobb är något för dig? Hitta din nästa tjänst här på Ingenjörsjobb.se. Har du inte möjlighet att ansöka just nu kan du spara tjänsten du fått upp intresse för genom att trycka på hjärtat så kan du återkomma till den senare. Finns det ingen tjänst ute för tillfället som passar dig kan du alltid starta en bevakning så mejlar vi dig så snart ett nytt jobb hos Intertek kommit ut. Låt oss på Ingenjörsjobb.se vara en del av din karriärresa!

Fler jobb från Intertek