FRA

Här på ingenjörsjobb.se hittar du lediga jobb hos FRA, försvarets radioanstalt. FRA är en myndighet som ansvarar för att skydda Sveriges säkerhet genom signalspaning och informationsinhämtning.

Som ingenjör på FRA får du möjligheten att vara med och utveckla avancerade tekniska lösningar som används för att skydda Sveriges information och infrastruktur. Hos oss finns det stora möjligheter att utveckla din kompetens och karriär, och du kommer att jobba i en miljö som stimulerar till kreativitet och innovation.

På FRA arbetar vi med de senaste teknologierna inom kommunikation och informationssäkerhet. Vi söker ständigt efter duktiga ingenjörer inom områden som systemutveckling, elektronik, datavetenskap och kryptologi. Vi värdesätter också personer med kompetens inom projektledning och tekniskt försäljningsstöd.

FRA är en attraktiv arbetsgivare för ingenjörer som vill arbeta med teknisk utveckling på en hög nivå. Hos oss får du en möjlighet att vara en del av en organisation som är involverad i nationella och internationella samarbeten, och du kommer att arbeta tillsammans med andra duktiga ingenjörer som delar din passion för teknik.

Vi söker alltid efter nya talanger och erbjuder en omfattande introduktion för alla nya medarbetare. Våra ingenjörer har tillgång till avancerade verktyg och resurser för att utföra sitt arbete, och vi erbjuder också goda förmåner och möjligheter till vidareutbildning.

Sök efter lediga jobb hos FRA här på ingenjörsjobb.se och bli en del av en organisation som arbetar för att skydda Sveriges säkerhet genom teknisk utveckling och innovation.

Fler jobb från FRA

Publicerad: 2024-07-05
  • Stockholm
  • Heltid