Bonava

Lediga jobb Bonava


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Bonava du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Bonava. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Bonava du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

Bonava är en ledande bostadsutvecklare i norra Europa som skapar hem och grannskap där människor har högsta möjliga livskvalitet. Bolaget är den första bostadsutvecklaren i Europa att få sina klimatmål godkända av Science Based Targets initiative. Med sina 2 100 medarbetare utvecklar Bonava bostäder i Tyskland, Sverige, Finland, Danmark, Norge, S:t Petersburg, Estland, Lettland och Litauen, med en nettoomsättning om cirka 17 miljarder kronor år 2020. Bonavas aktier och gröna obligation är noterade på Nasdaq Stockholm.

1930-talet
Svenska väg AB, Diös Byggnads AB, Bygg-Oleba och Byggnadsaktiebolaget Olle Engkvist, som alla senare förvärvades, bygger sina första hus.

1960-talet
Siab börjar mer och mer tänka i stor skala. 1963 köper vi en dator som gör det möjligt för oss att arbeta systematiskt med moduler och nya tekniker. Förfabricerade enheter blir en del av produktionen.

1979-90
Siab förvärvar Diös Byggnads AB, Bygg-Oleba och Byggnadsaktiebolaget Olle Engkvist. I mitten av 90-talet etablerar man sig i Tyskland. 1997 blir Siab en del av NCC.

1990-00
Bostadsdelen växer i Norden med förvärv i både Finland och Danmark. I Tyskland utökar man med ytterligare 13 regioner.

2009
NCC Housing blir ett eget affärsområde inom NCC med verksamhet i åtta länder; Sverige, Finland, Danmark, Norge, Tyskland, Estland, Lettland och St. Petersburg i Ryssland.

2016
Bonava, med lång erfarenhet av att bygga bostäder, lämnar NCC för att bilda ett eget företag och fokusera på att bygga hem och levande platser där människor ska bo och vistas.

Fler jobb från Bonava