Alten

Lediga jobb hos Alten


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Alten du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Alten. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Alten du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

GLOBAL STYRKA MED LOKAL NÄRVARO
Alten är ett av Europas största teknik- och IT-konsultbolag med över 33 000 medarbetare i över 30 länder med samarbeten med några av Europas ledande företag genom hela produktutvecklingskedjan.

Som en global aktör kan Alten dra nytta av våra samlade tekniska erfarenheter och resurser och ta sig an stora och komplexa uppdrag, varhelst i världen behoven uppstår. Som en lokal aktör har de dessutom möjligheten att arbeta nära deras kunder. Något som även det är en förutsättning för att kunna leverera konkurrenskraftiga lösningar i utvecklingens absoluta framkant.

MED INDIVIDEN I FOKUS
Det är deras fulla övertygelse att engagemang skapas av möjligheten att få arbeta med det man älskar och har passion för. Deras största fokus ligger därmed på att förvandla varje enskild medarbetares drömmar till verklighet. Detta gör att de kan erbjuda de mest engagerade konsulterna på marknaden.

Alten brinner för innovation och främjar för att fler unga ska välja utbildningar inom teknik och IT.

ALTEN har en stark tro att jämställdhet och mångfald inom teknik- och IT branschen bidrar till en nyskapande arbetsmiljö och stark utveckling av samhället i en positiv riktning.