Alstom

Sökord: Alstom sverige lediga jobb, alstom jobb

Alstom lediga jobb | Ingenjorsjobb.se
Bli en del av ett internationellt team till en globalt växande transportbransch. Läs mer om Alstoms lediga jobb på Ingenjörsjobb.se och sök redan idag.

Alstom Sverige lediga jobb
VIll du arbeta i ett högkvalificerat internationellt team där du får delta i de mest prestigefyllda projekten inom järnvägsindustrin? Då är ett jobb på Alstom för dig. Detta franska multinationella företag skapar bland annat resenärslösningar, höghastighetståg och infrastruktur med mera. På Ingenjörsjobb.se hittar du alla Alstom Sveriges lediga jobb. Är du intresserad av företaget men hittar inte ett jobb som du känner passar dig för tillfället? Starta en bevakning så mejlar vi dig så snart ett ledigt jobb på Alstom kommer ut!

Alstom jobb – Ett jobb med unika möjligheter
Som anställd på Alstom får du unika möjligheter när det kommer till att bygga din karriär och du kommer direkt att bidra till en globalt växande transportbransch. I Sverige finns över 1000 tåg som är tillverkade av Alstom, såsom Arlanda Express X3 och Stockholms pendeltåg X61. Alstom är därmed den största aktören när det kommer till att utveckla lösningar på den svenska järnvägsmarknaden. Med ständigt pågående transportrelaterade projekt över hela Sverige, innefattande av underhållskontrakt, signallösningar och servicecenter med mera är listan över tjänster hos Alstom lång.

Alstom jobbar för en grönare och mer hållbar framtid
På Alstom eftersträvar man smarta innovationer för att skapa en hållbar mobilitet men också för att möta de krav som sätts för ett hållbart och miljövänligt samhälle. Alstom jobbar med att utveckla lösningar och att förse hållbara grunder på vilka man kan skapa morgondagens transporter. Målet är att kunna möta dagens behov utan att kompromissa med framtiden.

Sök ett av Alstom Sveriges lediga jobb på Ingenjörsjobb.se
Låter Alstom som platsen för dig? Bläddra bland våra annonser här på Ingenjörsjobb.se för att hitta ditt nästa drömjobb. När du hittar en tjänst som du vill veta mer om kan du klicka på “Läs mer” och får upp all information om tjänsten. Du kan även spara tjänsten genom att klicka på hjärtat i annonsen. Då kan du återkomma till den senare och söka när du känner dig redo.

Sök ett av Alstom Sveriges lediga jobb idag och bli del av ett engagerat team i en internationell bransch!