Alstom

Lediga jobb hos Alstom


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Alstom du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Alstom . Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Alstom du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

Green and smart mobility solutions

Alstom leder samhällen till en framtid med låga koldioxidutsläpp och utvecklar och marknadsför mobilitetslösningar som ger en hållbar grund för framtidens transporter. Alstoms produktportfölj sträcker sig från höghastighetståg, tunnelbanor, monorail och spårvagnar till integrerade system, skräddarsydda tjänster, infrastruktur, signalering och digitala mobilitetslösningar. Alstom har 150 000 fordon i kommersiell service över hela världen.

En global ledare inom transportsektorn, i den digitala tidsåldern

Alstom leder vägen till grönare och smartare mobilitet över hela världen och utvecklar och marknadsför integrerade system som ger en hållbar grund för framtidens transporter. Alstom erbjuder ett komplett utbud av utrustning och tjänster, från höghastighetståg, tunnelbana, spårvagnar och e-bussar till integrerade system, kundanpassade tjänster, infrastruktur, signalering och digitala mobilitetslösningar.

Tillgodose dagens behov utan att kompromissa med morgondagen

Det är vårt ansvar att stödja övergången till hållbara mobilitetslösningar som är tillgängliga för alla och att implementera en hållbar affärsmodell.

Vi strävar efter att utveckla effektiva och hållbara lösningar, styra vår verksamhet på ett ansvarsfullt sätt och främja en företagskultur av mångfald och integritet. Dessa är byggstenarna för företagets framgång.