Snabbfakta

  • Södertälje

Kategorier:

 • Maskinteknik
 • Produktion och processteknik

Ansök senast: 2021-11-13

Vi söker nu en slipare till Scanias Verktygsverkstad

Publicerad 2021-10-13

Maskinoperatör till Scanias Verktygsverkstad

Vi är en stödfunktion till Scanias produktion och tillverkar samt modifierar lyftverktyg, handverktyg, maskindelar och andra komplexa lösningar. Inom verkstaden har vi ett komplett flöde från orderingång & konstruktion till bearbetning, montering och CE-märkning. Här arbetar vi i en flexibel arbetsmiljö där man deltar i kreativa diskussioner för att lösa problem så effektivt som möjligt.

Dina arbetsuppgifter

Som operatör på våran avdelning kommer du att förbereda och planera aktuella körningar självständigt i våran maskinpark, för att sedan tillverka efterfrågade artiklar. Tillverkningsserierna är små men det är en kontinuerlig ström av nya och gamla artiklar som ska tillverkas eller justeras. Genom att jobba smart, kontinuerligt lärande och dra nytta av tidigare erfarenheter kommer du att medverka till vår produktion, utveckling och framställning av nya produkter.

Hos oss kommer du jobba på vårat slipfält där manuella plan, verktygs, jigg, rund och hålslipningsmaskiner används. Till stor del kommer arbetet att utföras självständigt även om du har kollegor som arbetar med liknande uppdrag.

 

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet från bearbetning - slipning.  Goda kunskaper inom from & lägestoleranser är meriterande, liksom erfarenhet av mätutrustning för att mäta slipade mått med noggranna toleranser

Du är en kreativ problemlösare, noggrann, positiv och samarbetsvillig som gärna vill vara med och utveckla vår verkstad så att vi kan uppnå bästa möjliga resultat. Du har ett stort ansvar att, inom gällande tidsplan, klara av kvalitetskrav och leveranskrav, tillgodose kundens behov.

Vi är en serviceavdelning och det ska även spegla din personlighet. Eftersom tjänsten innebär mycket kontakter med olika funktioner inom Scania är det viktigt att du är utåtriktad och har lätt för att samarbeta. Du är van att arbeta självständigt och har en förmåga att prioritera och planera ditt arbete.

Vi arbetar för en jämnare könsfördelning på avdelningen så vi ser gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten

 • Engelska till tal & skrift
 • Svenska till tal & skrift
 • B-Körkort

Ytterligare information

Plats: Södertälje
Anställningstyp: heltid/dagtid 07.00 -16.00 med flexavtal.

Vill du veta mer, kontakta gärna:
Micael Johannssen, Gruppchef Verktygsverkstaden, tfn: 0700810299

Ansökan Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV, betygskopior
Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. 

Liknande jobb

Publicerad: 2021-09-26
 • Örnsköldsvik
 • Heltid
Publicerad: 2021-10-13
 • Göteborg
 • Heltid