Snabbfakta

    • Helsingborg

Kategorier:

  • Bygg och anläggning
  • Väg och vatten

Ansök senast: 2022-01-31

VA-ingenjör anslutning

Publicerad 2021-12-21

Vi som arbetar på NSVA vet att vi har ett av de viktigaste jobben som finns. Vi ska se till att det kommer rent vatten ur kranen och att det vatten vi släpper ut är fritt från gifter och föroreningar. Det är en uppgift som inte bara kräver den yppersta av kompetenser utan även ett stort ansvar från var och en av oss. Vilken uppgift du än har på NSVA så är din delaktighet och arbetsinsats en viktig del i det pussel som gör att vi kan leverera det resultat som samhället förväntar sig av oss. Med öppna dialoger och aktivt kunskapsutbyte lägger vi fundamentet för ett företag där kompetens, ansvar och arbetsglädje driver oss. Vi är idag drygt 220 medarbetare som arbetar i våra åtta ägarkommuner.

Till avdelning Ledningsnät och Projekt söker vi nu en VA-ingenjör  

Avdelningen arbetar med utredning, modellering, projektering, projektledning, anslutning av kunder och mycket mer inom NSVA-kommunernas Va-system. På bolaget finns all tänkbar kompetens inom VA-området och den kompetensen kommer bli din tillgång, bara du själv är villig att dela med dig av din. Avdelningen har ca 50 medarbetare, alla placerade på huvudkontoret i Helsingborg.

Arbetsuppgifter

Dina viktigaste arbetsuppgifter kommer vara att frågor kring VA-anslutning för kunder som berörs av våra anläggningsprojekt inom bolaget. Variationen av projekt är stor och våra kunders behov kommer stå i centrum för ditt fokus.

Du kommer komplettera ett väl fungerande team på 15 personer. Som VA-ingenjör i denna grupp finns möjligheten att vara med och utveckla hur vi jobbar med projekten från urval till slutbesiktning.

NSVA strävar efter ett aktivt medarbetarskap, vilket innebär att ta ansvar för helheten, arbeta i team och utveckla egen och kollegornas kompetens.

Dina egenskaper

Då arbetet omfattar såväl interna som externa kontakter kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper, såsom att du är positiv, kommunikativ och har ett ansvarfullt, mål- och serviceinriktat arbetssätt. Du är också beslutsfattande, har mod att ifrågasätta etablerade arbetssätt och ser ny teknik som en förutsättning för ett effektivt arbete. Som ambassadör för bolaget vet du hur viktigt det är att vårda och utveckla bolagets varumärke och värdegrunder.

Det är mycket viktigt att du kan se fördelarna med mångfald och ömsesidigt utbytande av kunskap. För rätt person är utvecklingsmöjligheterna inom NSVA stora.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant ingenjörsexamen och/eller erfarenhet inom VA och har du erfarenhet av att hantera just anslutningsfrågor inom VA är det en stor fördel.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Mer information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Har du några frågor är du varmt välkommen att ringa till Mats Norberg, Gruppchef projekt, tel 010-490 97 75.

Ansökan

Är du den vi söker? Välkommen att söka senast 2022-01-31. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Liknande jobb