Snabbfakta

    • Göteborg

Kategorier:

  • Produktion och processteknik
  • Bygg och anläggning
  • Elkraft och energi

Ansök senast: 2022-06-28

Utvecklingsingenjör – Ringhals

Publicerad 2022-06-07

Är du strukturerat och strategiskt arbetssätt, är ansvarstagande och har lätt för att skapa kontakter och bra samarbeten? Vill du vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning?
 
Nu har du möjlighet att göra det hos oss på Ringhals. Vi arbetar tillsammans för att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi engagerade medarbetare som vill arbeta hos en av Sveriges största elproducenter och samtidigt bidra till ett bättre klimat på vår planet.
 
Vi är övertygade om att mångfald berikar, och arbetar därför kontinuerligt för jämställdhet och inkludering på vår arbetsplats. Läs gärna mer om vårt arbete inom mångfald och inkludering på vår hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobba-med-oss/
 
Nu söker vi en Utvecklingsingenjör inom Verksamhetsområde Underhåll till gruppen Teknik & Utveckling på Ringhals.
 
Om jobbet
Som utvecklingsingenjör ansvarar du för att stödja och utveckla avdelningen Underhåll i metoder och verktyg för ett så effektivt underhåll som möjligt. Gruppen har ett brett arbetsområde inom VO-underhåll. För att möta framtiden och hantera vårt ansvarsområde behöver vi nu en till Utvecklingsingenjör.
 
Vi erbjuder ett omväxlande och fritt arbete där Du som utvecklingsingenjör bidrar i analys- och utvecklingsarbete för avdelningen. Närheten till ledningsgruppen för Underhåll och de många kontaktytorna inom bolaget gör uppdraget stimulerande och spännande.
 
Du som söker bör ha examen från civilingenjörsutbildning eller motsvarande gymnasial utbildning. Vi ser det som ett plus ifall du har erfarenhet utav ekonomi antingen från studier eller från arbete. Goda kunskaper inom verksamhetsområde Underhåll är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Arbetet kräver att du har god datavana samt meriterande med erfarenhet från arbete i SAP.
 
Som person har du har ett strukturerat och strategiskt arbetssätt, är ansvarstagande och har lätt för att skapa kontakter och bra samarbeten. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Vi kommer att sätta stort värde på hög flexibilitet då du kommer att ha många kontaktytor och varierande uppdrag.
 
Om oss
Ringhals kärnkraftverk levererar fossilfri el varje dag, året runt. Vi har mer än 40 års erfarenhet av elproduktion. Ringhals ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.
 
Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld ställer på oss. Därför ser vi individens utveckling som en stor del av företagets framtid. Hos oss erbjuds du personlig utveckling på en arbetsplats med många möjligheter.
 
Läs gärna mer om vår verksamhet https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/ringhals
 
Övrig information
Vid frågor om tjänsten hör av dig till: Rekryterande chef Bo-Göran Antonsson, 070-545 67 22
Vid frågor om rekryteringsprocessen hör av dig till: Rekryterare Eskil Höglund, 073 – 073 91 09
 
Våra fackliga representanter är: Johanna Dannberg - Akademikerna, Eva-Lena Green - Unionen, Lars Nydén - Ledarna, Mårten Walfridsson - SEKO. Samtliga nås på 0340-66 70 00.
 
Placeringsort: Ringhals
 
Välkommen med din ansökan senast den 28 juni 2022
Vi ser fram emot just din ansökan så tveka inte - sök redan i dag!
 
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
#LI-SE

Liknande jobb