Snabbfakta

    • Linköping

Ansök senast: 2021-08-22

Underkonsulter inom mjukvara

Publicerad 2021-07-16

Är du egenföretagare inom mjukvara och trivs med dess fördelar att vara din egen chef? Vill du ha hjälp med att vidga ditt nätverk och komma i kontakt med intressanta uppdragsgivare? Vi på Prevas hjälper dig gärna!

Vi vet att det är svårt som egenföretagare att vara ute på uppdrag och samtidigt hålla kontakten med nya kunder. Genom vår breda kundkrets kan vi hjälpa dig med nya spännande uppdrag vilket är ett perfekt komplement till dina befintliga kunder.

Vi erbjuder
Att vara underkonsult hos oss på Prevas är något unikt! Vår styrka är att vi sätter varje individ i fokus. Vi utgår ifrån dig; din kompetens och dina önskemål. Du som underkonsult hos oss har stor möjlighet till påverkan av dina uppdrag, samtidigt som vi säkerställer att kunden får den eftersökta kompetensen. Genom att arbeta på detta sätt kan du fokusera på dina uppdrag och överlåta säljarbetet till oss.

Din bakgrund
Vi söker dig som arbetar i ett fåmansbolag och innehar en F-skattsedel. Vi tror att du har en teknisk högskole-/ eller civilingenjörsutbildning, några års erfarenhet inom produktutveckling och trivs i rollen som konsult. Vi har uppdrag som exempelvis utvecklare, systemarkitekt och systemingenjör. Förutom den tekniska kunskapen är du ansvarstagande, flexibel och du har lätt för att komma in i nya grupper. Då du kommer att arbeta med våra kunder utgår vi från att du värdesätter hög service och kvalitet. Du kommunicerar väl i tal och skrift på engelska och svenska.

 Vilka är vi?
Prevas är ett tekniskt konsultbolag med ungefär 600 anställda. Prevas Linköping finns i fina lokaler mitt i Linköping, på Stora Torget 1. Till denna region hör även våra kontor i Norrköping och Finspång. Vår personalsammansättning har en blandning av erfarenhet och hunger. Vi är stolta över vårt företag och våra duktiga kollegor – vi har roligt tillsammans!

Välkommen med din ansökan!

Om du har funderingar är du välkommen att höra av dig till Sanna Manhem,  Consultant Manager, på 0702-82 45 60. 

Business Driven, Open Minded, Active och Team Player är Prevas värdeord som ligger till grund för allt vi gör – vad vi än gör! Vi sätter alltid uppdragsgivaren i fokus och levererar högsta service, vi utvecklar innovativa lösningar och uppmuntrar kreativiteten. Vårt projektgenomförande håller världsklass då vi ser det som en självklarhet att vi medarbetare delar med sig av vår kompetens och erfarenhet till varandra. 

 

Liknande jobb

Publicerad: 2021-07-21
  • Nässjö
Publicerad: 2021-06-28
  • Västerås
  • Heltid
Publicerad: 2021-07-13
  • Stockholm