Snabbfakta

    • Finspång

Ansök senast: 2021-08-22

Underkonsult inom Automation

Publicerad 2021-07-16

Tycker du att det låter spännande med automation inom industrin?

Prevas East söker efter en styrsystemskonstruktör som vill arbeta som underkonsult hos vår kund i Finspång. Här får du chansen att arbeta på ett spännande och innovativt företag i teknikens framkant.

Välkommen till Prevas!

Arbetsuppgifter
Som styrsystemskonstruktör hos vår kund kommer du att ansvara för styrsystemet vid nyleverans av gasturbiner. Du är med från orderstart tills överlämning av gasturbin till kund. Arbetet bedrivs i projektform och innefattar projektanpassning av styrprogram, framtagning och programmering av nya tekniska lösningar, inköp, dokumentation, testning och teknisk support. Du kommer att samarbeta med en rad andra discipliner.

Din profil
Vi söker dig som arbetar i ett fåmansbolag och innehar en F-skattsedel. 
Du är en teknikintresserad person som gärna utvecklas inom ditt område. Du bör ha ett stort intresse för styrsystem, teknik och datorer. Du har erfarenhet av arbete med styrsystem, helst Siemens PCS7 eller T3000. Vidare ser vi gärna att du har en teknisk eftergymnasial utbildning med inriktning mot automation/el/energi/data/mekatronik. Det är meriterande om du har erfarenhet av felsökning, idrifttagningar samt kunskap om datornätverk.

Vi uppskattar personer som tycker om att dela med sig av sina erfarenheter men även är hungrig på andras tankar och idéer som på sikt skapar ännu bättre lösningar för våra kunder. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. 

 

Låter det som om vi beskrivit din nästa tjänst och arbetsplats? Så roligt! Vi ser fram emot att få läsa just din ansökan! 

Övrigt
För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta
rekryterande chef Sebastian Johansson, sebastian.johansson@prevas.se, alternativt till Sanna Manhem, Konsultchef, sanna.manhem@prevas.se

Urvalet sker löpande så vänta inte med din ansökan!
 

Liknande jobb

Publicerad: 2021-06-24
  • Stockholm
  • Heltid
Publicerad: 2021-07-21
  • Gothenburg