Snabbfakta

  • Stockholm
 • Heltid
 • Rekrytering

Kategorier:

 • Kemi och bioteknik
 • Produktion och processteknik

Ansök senast: 2021-11-20

Underhållstekniker till SOBI!

Publicerad 2021-09-21


Vi på Poolia Life Science & Engineering söker för kunds räkning en Underhållstekniker som ska jobba i renrum med underhåll av en cellodlingsanläggning med tillhörande reningsanläggning, anläggningarna är i renrumsklass C & D. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och fram till 31 maj 2022. Dina arbetsuppgifterna kommer b.la att bestå av: - Genomföra löpande service och reparationer i produktionsanläggningen enligt arbetsorder (membran och packningsbyten, pumpservice mm) - Genomföra kalibreringar av givare och instrument. - Vara kontaktperson för dom företag som utför underhåll och kalibrering av specifik utrustning enligt serviceavtal. -Supportar produktionslinjerna vid driftstörning. - Rapportera i utfört underhåll i IFS underhållsmodul. Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet som servicetekniker i anläggning. Som person är du praktiskt lagd, lösnings- och serviceorienterad. Det är starkt meriterande om du har jobbat som mekaniker tidigare. För detta konsultuppdrag behöver du kommunicera obehindrat på svenska och vara utbildad gymnasieingenjör.

Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som har en biokemisk, kemiteknisk eller naturvetenskaplig bakgrund. Vi arbetar med de främsta av Sveriges läkemedels- och life scienceföretag. Så, vare sig du är intresserad av forskning, Regulatory Affairs, Quality Assurance, miljö- och kvalitetskontroll, marknad och försäljning eller bara önskar ett karriärbyte, har vi en tjänst för dig. I detta konsultuppdrag är Swedish Orphan Biovitrum (Sobi) vår kund och nedan kan du läsa deras företagsbeskrivning: Sobi™ är ett internationellt läkemedelsföretag inriktat sällsynta sjukdomar. Vårt uppdrag är att utveckla och tillhandahålla innovativa behandlingar och tjänster som ger patienter ett bättre liv. Produktportföljen fokuserar främst på hemofili, inflammationssjukdomar och genetiska sjukdomar. Sobi marknadsför även en portfölj med specialist- och särläkemedel på uppdrag av olika partnerföretag i Europa, Mellanöstern, Nordafrika och Ryssland. Sobi är en pionjär inom bioteknologi med stort kunnande inom produktion av biologiska läkemedel. Intäkterna uppgick 2015 till 3,2 miljarder kronor och antalet anställda var cirka 700. Aktien (STO:SOBI) är noterad på NASDAQ Stockholm. Ytterligare information finns på www.sobi.com.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se. Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Liknande jobb

Publicerad: 2021-09-27
 • Sundsvall
 • Heltid
Publicerad: 2021-10-16
 • Stockholm
 • Heltid
Publicerad: 2021-08-26
 • Söderhamn
 • Heltid