Snabbfakta

  • Örnsköldsvik
 • Heltid
 • Rekrytering

Kategorier:

 • Ex-jobb / Trainee
 • Data och IT
 • Informationsteknik
 • Produktion och processteknik

Ansök senast: 2023-02-26

Trainees till Bosch Graduate Specialist Program inom Logistik, Produktion och Digitalisering/IT

Publicerad 2023-01-18

Företagsbeskrivning

Ta chansen att kickstarta din karriär genom Bosch Graduate Specialist Program (GSP). GSP är ett tvåårigt traineeprogram som startar under sommaren 2023. Programmet är uppdelat i flera perioder där du tjänstgör inom olika funktioner och avdelningar, varav minst en period är förlagd utomlands. Varje period kommer ge dig nya kunskaper och unika möjligheter att lära känna företaget på ett brett plan. GSP är en god grund för din framtida specialistkarriär hos oss!

Efter ett framgångsrikt genomfört program erbjuds du en fortsatt anställning som passar dina intressen och ditt specialistområde.

Om företaget
Bosch Rexroth är en av världens ledande företag inom driv- och styrteknik och säkerställer effektiva, kraftfulla och säkra rörelser i maskiner och system av alla storlekar. Med intelligenta komponenter, skräddarsydda systemlösningar och tjänster skapar Bosch Rexroth den miljö som krävs för fullständigt uppkopplade tillämpningar. Bosch Rexroth erbjuder sina kunder hydraulik, elektriska driv- och styrsystem och teknik för linjära rörelse och montering, inklusive programvara och uppkopplad teknik. Vi finns i över 80 länder och har fler än 32 000 medarbetare världen över.

Bosch Rexroth AB i Mellansel utvecklar, producerar och levererar världsledande hydrauliska drivsystem och tjänster under varumärket Hägglunds. Verksamheten har ett globalt försäljnings- och serviceansvar med säljbolag och serviceverkstäder över hela världen. Våra kunder finns inom många branscher, den gemensamma nämnaren är att våra kunder kräver det mesta och det bästa. I Mellansel arbetar omkring 400 medarbetare och tillsammans med sälj- och serviceteamen över hela världen är vi cirka 600 medarbetare som arbetar med Hägglundsprodukter.

Vi tillhör Boschkoncernen som i sin tur har omkring 400 000 medarbetare runt om i världen, vilket ger unika möjligheter till internationell karriärutveckling.

Jobbeskrivning

GSP Traineeprogram inom Logistik, Produktion och Digitalisering/IT

Programmet ger dig unika möjligheter genom ett skräddarsytt program som matchar din kompetens och dina ambitioner med Bosch Rexroths behov, samt genom kontinuerlig handledning och utvärdering under hela programmet.

Programmet ger en god förståelse för vår verksamhet där du får uppleva olika delar av organisationen och arbeta nära engagerade kollegor under en intensiv traineeperiod. Programmets mångsidighet ger dig unika möjligheter att utforska och utveckla många sidor både hos dig själv och hos oss. Du kommer ha goda chanser att bygga nätverk både i Sverige och utomlands, vilket blir viktigt i din framtida karriär inom Bosch.

Programmet innehåller flera perioder på olika avdelningar, varav minst en av dem är förlagd utomlands.

Efter ett framgångsrikt genomfört tvåårigt program erbjuds du en fortsatt anställning som passar dina intressen och ditt specialistområde.

Kravspecifikation

Vi söker dig som nyligen har studerat på högskola eller universitet inom något av områdena Logistik, Produktion eller Digitalisering/IT.

Vi söker dig som är driftig och motiverad till att utvecklas både på det professionella och personliga planet. Du har goda studieresultat samt höga yrkesmässiga ambitioner och ett stort personligt intresse för antingen Logistik, Produktion eller Digitalisering/IT.

Du motiveras av problemlösning och har en god förmåga till kreativt tänkande. Du är strukturerad, har god förmåga att planera och lätt för att samarbeta.

Du har goda färdigheter i att kommunicera på både svenska och engelska.

Ytterligare information

Programmet planerar att startas upp under sommaren 2023.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt, dock senast den 26 februari.
Var vänlig ange önskat trainee-område i din ansökan.

Mer information
För mer information om Traineeprogrammet, vänligen kontakta

HR Business Partner Peter Gimbergsson: peter.gimbergsson@boschrexroth.se 0660-87007, eller

HR Business Partner Ida Renström: ida.renstrom@boschrexroth.se, 0660-87078.

Liknande jobb

Publicerad: 2023-01-22
 • Örnsköldsvik
 • Heltid
Publicerad: 2023-01-22
 • Örnsköldsvik
 • Heltid