Snabbfakta

  • Stockholm
 • Heltid
 • Konsultuppdrag
 • 2021-09-13

Kategorier:

 • Ex-jobb / Trainee

Ansök senast: 2021-11-22

Trainee till ekonomiavdelningen ITM KTH

Publicerad 2021-09-23

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Arbetsuppgifter

Vi söker en trainee till vårat traineeprogram som kommer att pågå i 8 månader hos oss på ekonomistaben på ITM skolan, KTH. I vår stab ingår ekonomiadministratörer som har ansvarar för kund- och leverantörsresekontra, projektekonomer som hanterar all administration rörande forskningsprojekt och utbildningsprojekt samt EU-handläggare med ansvar för all administration i projekt finansierade av EU-kommissionen. Som trainee  kommer du att få möjlighet att sätta dig in i alla funktioner inom vår ekonomistab. Du kommer att ges möjlighet till jobbskuggning inom olika funktioner och studiebesök kommer att ingå. Efter traineeperioden får du möjlighet att fördjupa dig inom ett område och få egna arbetsuppgifter inom ekonomistaben.

Du kommer att omges av trevliga kompetenta kollegor som arbetar i olika roller inom ekonomistaben. Traineeplatsen är placerad på KTH:s campus vid Valhallavägen. Ekonomistaben är en del av skolans centraliserade verksamhetsstöd. Gruppen består av 14 personer exklusive ekonomiansvarig, redovisningsansvarig och inköpsansvarig. Vi arbetar i Agresso.

Kvalifikationer

Vi söker en trainee som kan bidra positivt till ekonomistaben. Du har relativt nyligen avslutad gymnasieutbildning inom ekonomi eller annan likvärdig utbildning och är intresserad av att fördjupa dig i ekonomiarbete inom statlig verksamhet. Eftersom arbetet är på svenska och även engelska förekommer, har du mycket goda kunskaper i såväl tal som skrift i både svenska och engelska.

För att lyckas som trainee hos oss är du; självgående, bra på att samarbeta, flexibel och strukturerad. Vi kommer att lägga stor vikt vid dessa personliga egenskaper.

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Om anställningen

Anställningen gäller tillsvidare enligt avtal.
Anställningen inleds med sex månaders provanställning.

Övrigt

Jämställdhet, mångfald och avståndstagande från alla former av diskriminering är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund.

För information om behandling av personuppgifter i samband med rekrytering läs mer här.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

 

Liknande jobb

Publicerad: 2021-09-14
 • Lund
Publicerad: 2021-09-16
 • Linköping
 • Deltid
Publicerad: 2021-09-07
 • Ulricehamn
 • Heltid