Snabbfakta

    • Eksjö

Kategorier:

  • Produktion och processteknik

Ansök senast: 2022-10-14

Teknisk medarbetare med CNC-kunskaper till Bruzaholms Bruk

Publicerad 2022-10-03

Bruzaholms Bruk är en av Europas ledande tillverkare av slitgods för asfalt- och betongblandare. Vi gjuter för framtiden – sedan 1660!
Nu söker vi vår nästa medarbetare som vill bli en del av vår framtid.

Om tjänsten
I den här rollen kommer du ges möjlighet att arbeta med varierade arbetsuppgifter beroende på din tidigare erfarenhet och kompetens. Grunden kommer vara att köra CNC. Du kommer också få arbeta med modellsnickeri och få chansen att prova på mätteknik på sikt. Tjänsten kommer utvecklas och formas efter dig.

Din profil
Vi letar efter dig som har CNC-utbildning av något slag. Kanske har du gått industriprogrammet på gymnasiet eller en påbyggnadsutbildning inom CNC. Du är tekniskt intresserad och har arbetat inom industrin. Men för oss är din vilja och dina personliga egenskaper viktigast!

Personliga egenskaper
För att trivas hos oss på Bruzaholms Bruk tror vi att du är en sån som gör. Du är liksom inte så knusslig utan hugger i och hjälper till. Hos dig finns ingen prestige utan du tar dig an saker och vill lära dig. Andra skulle beskriva dig som en skön person som man gärna vill ha med i gänget. Vi vill att du ska vara en del av vår framtid och hjälpa oss att bygga en trivsam arbetsmiljö.

Varför ska du jobba hos oss?
Vi har funnits i Bruzaholm i hundratals år. Men det betyder inte att vi är gammaldags och mossiga. Vi vill med stolthet bära vår historia in i framtiden. Hos oss satsar vi på att vår personal ska ges möjlighet att utvecklas och må bra. Vi har faktiskt ett eget litet gym på bruket. Vi vill bli bättre - tillsammans med vår personal.

Om företaget
Med fokus på värmebeständigt gods och slitgods är Bruzaholms Bruk idag ledande inom högkvalitativt gjutgods. Våra detaljer är gjutna för att tackla slitage från asfalt, betong eller temperaturer på upp till 1150° C.

Våra erfarenheter gör att vi kan lösa särskilt svåra utmaningar, men så har vi också ägnat mer än 361 år åt produktutveckling och hunnit utveckla vårt hantverk. Idag har vi specialiserat oss på slit- och värmebeständigt gjutgods och en stor del av våra produkter exporteras till kunder såväl inom som utanför Europa. För oss är kvalitet oerhört centralt, liksom att leverera rätt produkter i rätt tid. Men vi har också en större tanke med vårt arbete.

Bruzaholms Bruk har funnits i mer än tre och ett halvt sekel och vår ambition är att skapa värde för våra kunder och medarbetare liksom för det samhälle som vi är en del av.

Ett väl fungerande miljö- och hållbarhetsarbete är idag en förutsättning för ett sunt och modernt företagande. För oss har det länge varit en självklarhet och vi är övertygade om att vi helt enkelt inte blivit 361 år om vi inte hade arbetat med hållbarhet på ett genomtänkt vis. Vi vill också bidra till att utveckla forskning och utbildning inom gjuteribranschen och är engagerade i flera sammanhang där dessa frågor drivs. Läs mer om oss på bruzabruk.se.

Liknande jobb

Publicerad: 2022-08-31
  • Göteborg
Publicerad: 2022-09-20
  • Uppsala
  • Heltid