Snabbfakta

    • Östersund
  • Heltid
  • Rekrytering

Kategorier:

  • Materialteknik
  • Produktion och processteknik
  • Maskinteknik

Ansök senast: 2023-01-16

Systemingenjör för flygunderhållsutrustning i Östersund

Publicerad 2022-11-17


Vi söker en mångsidig ingenjör som uppskattar variation i vardagen. Detta uppdrag erbjuder en bred roll som sträcker sig från tekniska utredningar till teknisk information och utbildning inom ett spännande och användarnära teknikområde. Har du erfarenhet eller utbildning som ligger i linje med detta och vill arbeta med erfarna kollegor i en mängd olika spännande utvecklings- och kundprojekt? Då ska du fortsätta läsa! Vi söker nu både juniora och seniora systemingenjörer för flygunderhållsutrustning med placeringsort i Östersund. Tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag på 1 år heltid med start enligt överenskommelse. Sök rollen redan idag då platsen kan komma att fyllas innan sista ansökningsdagen!

Om tjänsten
Du kommer i Din roll stötta kund och brukare i tekniska ärenden som kan uppstå under hela produktens livslängd. Inom uppdragen kommer Du att: • Driva och genomföra tekniska utredningar eller underhållsberedning som sedan ligger till grund för arbete med underhållspublikationer. • Ta fram rapporter, sammanställa statistik eller skapa andra typer av beslutsunderlag. • Utveckla materiel eller vara ett stöd vid utveckling av materiel. • Underhållsberedning och framtagning av föreskrifter Rollen är bred och uppdragen är varierande. Allt som oftast arbetar Du från ax till limpa, vilket innebär hela vägen från beredning och kalkylering till genomförande och leverans. Rollen kräver att Du har en helhetssyn, är lyhörd, samt villig att hjälpa till även utanför Ditt direkta ansvarsområde. Vi förväntar oss att Du är en aktiv part i att lösa problem och komma framåt.

Vem är du?
Vi söker Dig som gillar både teknik och dokumentation och som trivs i rollen som problemlösare. Du har god samarbetsförmåga och är kommunikativ samt har förmåga att ödmjukt sätta Dig in i andras perspektiv. Det är viktigt att Du trivs i en roll där Du är den som själv driver arbetet framåt och får saker att hända. Samtidigt som Du är handlingskraftig, inser Du vikten av noggrann analys och välgrundade beslut. Du som söker har en teknisk utbildning, till exempel högskoleingenjör samt har en god förmåga att uttrycka Dig i skrift både på svenska och på engelska. Erfarenhet av arbete med flygsäkerhetsmateriel och systemsäkerhet är meriterande. Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt gällande bestämmelser för säkerhetsskydd

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Publicerad: 2022-11-21
  • Vidsel
Publicerad: 2022-11-18
  • Örnsköldsvik
  • Heltid