Snabbfakta

    • Gävle

Kategorier:

  • Chefer och ledare
  • Produktion och processteknik

Ansök senast: 2022-01-15

Skogsvårdsledare Österbybruk

Publicerad 2021-11-16

Wood Supply är BillerudKorsnäs skogsavdelning som ansvarar för att försörja våra svenska industrier med massaved, flis och bränsle. Vi bedriver fältverksamhet i Mellansverige och Norrbotten där vi köper virke från privata skogsägare samt förvaltar Bergvik Skog Östs marker. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med hållbart skogsbruk. Vi söker nu dig som vill och kan arbeta som Skogsvårdsledare med placeringsort Österbybruk.

Om tjänsten

Tjänsten som Skogsvårdsledare innebär att du ingår i ett skogsvårdsteam och ansvarar för delar av den operativa skogsvårdsverksamheten, huvudsakligen i Uppland. I tjänsten ingår att upphandla resurser, planera, leda och följa upp skogsvårdsåtgärder. 

Tjänsten innebär en tillsvidareanställning på heltid. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en skoglig utbildning på högskolenivå eller förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt.

Då det ingår resor i tjänsten är B-körkort en förutsättning. 

Personliga egenskaper

För att trivas i den här rollen ser vi att du som person har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra, med både kollegor och externa samarbetspartners. Du är initiativrik och självständig och tycker om att arbeta målinriktat och strukturerat.

Kontakt

Vi tar endast emot ansökningar via vårt system, men har du frågor eller vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Tomas Blom, Skogsförvaltningschef, på telefonnummer 070-2683306, eller tomas.blom@billerudkorsnas.com

Liknande jobb

Publicerad: 2021-10-19
  • Göteborg
Publicerad: 2021-10-01
  • Huskvarna
Publicerad: 2021-11-11
  • Stockholm
  • Heltid