Snabbfakta

  • Skinnskatteberg
 • Heltid
 • Rekrytering

Kategorier:

 • Produktion och processteknik
 • Maskinteknik

Ansök senast: 2023-05-04

Setra söker sågverksoperatörer

Publicerad 2023-03-05

Om oss

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad.
Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.


Om företaget
Setra är ett av Sveriges största träindustriföretag och har cirka 900 anställda. I koncernen ingår sju sågverk, två förädlingsenheter – varav en finns i Storbritannien, huvudkontor och försäljningskontor i Sverige samt sju olika försäljningskontor utomlands.
På våra anläggningar tillverkar vi sågade och förädlade trävaror, samt bioprodukter, av gran och furu från svenska skogar. Med hjälp av stor kunskap, nytänkande, hög industriell kapacitet och smarta processer förvandlar vi skogsråvaran till klimatsmarta produkter av rätt kvalitet för alla våra kunders behov. Och på så sätt hjälper vi fler av våra kunder att bli mer grönsamma, varje dag.
Setra Skinnskatteberg har idag ca 60 anställda och produkterna levereras i huvudsak till Sverige, Nordafrika, England, Danmark och Baltikum.Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu drivna och positiva sågverksoperatörer till Setra Skinnskatteberg som vill stärka upp deras produktion under sommaren. Är det dig vi söker?
Som sågverksoperatör på Setra arbetar du till exempel med att övervaka delar av processen, kvalitetssortera virket, paketera slutprodukten samt utföra lättare underhåll. Arbetet utför du ensam där du ansvarar för din arbetsplats men du kommer vara en del av ett arbetslag som stöttar varandra i den dagliga driften. Dina kunniga kollegor kommer hjälpa dig att komma till rätta och sprida den kunskap som du behöver för att bli trygg i ditt arbete.

Arbetet är förlagt till 2-skift. Starten för uppdraget är planerad till vecka 23.Din profil
Då arbetet som sågverksoperatör är relativt självständigt ser vi att du trivs i en miljö där du får ta egna initiativ och beslut, men att du även trivs bra i samarbetet med dina kollegor.
Du är kvalitetsmedveten och observant. Om du har tidigare erfarenhet från arbete på sågverk, hyvleri eller liknande erfarenhet från processindustri ser vi det som meriterande.
På Setra är det viktigt att kvaliteten i produktionen håller hög nivå varje dag där du kommer spela en viktig roll i att arbetet flyter på under produktionstid.


Ansökan
För mer information är du varmt välkommen att kontakta Michael Ullén per 073-351 27 74 alternativt michael.ullen@clwork.se eller Emma Svensson 070-821 53 52 alternativt emma.svensson@clwork.se.

Varmt välkommen med din ansökan!


Liknande jobb

Publicerad: 2023-02-20
 • Västra Frölunda
Publicerad: 2023-03-07
 • Söderhamn
 • Heltid
Publicerad: 2023-02-26
 • Örnsköldsvik
 • Heltid